Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Úgy érzem a barátom sajnálja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem a barátom sajnálja tőlem az ennivalót, innivalót! Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

általában mindig vizet iszok náluk, nagy nehezen néha főz egy kis teát ha kérek, de pl citromlevelet nem is tesz bele, mert gondolom drága...

ha kajáról van szó akkor is hiába vendég vagyok náluk, elkéri pontosan a felét az árának, ha vesz valamit.

ha viszont van náluk kaja, akkor pl volt olyan, h egy negyed darabka uborkát kaptam a másodikhoz, és többet nem is hozott be. mikor mondtam h kérhetnék-e még ubit, akkor megint behozott egy akkora darabkát.

hozzátenném, h nálunk nincsenek ilyenek, annyit eszik, amennyit akar, az itallal is így van. Sokak szerint egy szarrágó, sóher alak. ti mit gondoltok?

2010. okt. 24. 16:33
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
49%

Kérj majd teát és kérd meg, hogy tegyen bele citromot...

Ha tesz bele, vágd a fejéhez, hogy miért ilyen...

Egyébként te nő vagy, igaz?

2010. okt. 24. 16:50
 22/36 anonim ***** válasza:

Te adsz neki rendesen kaját, ha nálatok vagytok?

szerintm egy zsugori ember amúgy.Mit kell sajnálni egy ubin basszus..

2010. okt. 24. 16:52
 23/36 anonim ***** válasza:
Hagyd ott! Ez a legjobb,amit tehetsz.Én még a helyedben a fejéhez vágnám a negyed uborkáját is..
2010. okt. 24. 16:54
 24/36 A kérdező kommentje:

én vagyok a nő igen!

mondom, nálunk annyit ehet amennyi belefér.

2010. okt. 24. 16:55
 25/36 anonim ***** válasza:
50%
etióp?
2010. okt. 24. 17:01
 26/36 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg h miért csinálja??
2010. okt. 24. 17:48
 27/36 anonim ***** válasza:
Most vagy tényleg ilyen irigy smucig barátod van vagy a másik megoldás tényleg teher lehet neki hogy, ki kell téged szolgálni.Vagy vigáz az alakodra na jó ez csak vicc volt bár őszinte legyek én nem értem az ilyen ermbereket mosat hogy, a p....ba sajnálhatok atol vmit akik álitolag szeretek! Kedves kérdező adok neked 1 jó tanácsot! ha legközelebb megy hozátok te is müveld le ezt vele ha esetleg szemrehányást tenne majd a barátod kérdezd meg tőle hogy, akor szerinted neked hogy , esik kiváncsi vagyok mit fog rá szolni.
2010. okt. 24. 17:48
 28/36 anonim ***** válasza:
Bocsi a hibákért!
2010. okt. 24. 17:49
 29/36 anonim ***** válasza:
Nem kérdezted még meg tőle hogy miért csinálja ezt?
2010. okt. 24. 17:51
 30/36 anonim ***** válasza:
Na,hat ilyet.Es ha meg eskusztok,es csaladot allapitotok?Akkor mi lesz,hat es egy zsugori alak.En mar reg ott hagytam volna..egye meg a kajajat,es az uborkajat is.
2010. okt. 24. 19:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!