Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem a barátom sajnálja tőlem az ennivalót, innivalót! Mit gondoltok?
általában mindig vizet iszok náluk, nagy nehezen néha főz egy kis teát ha kérek, de pl citromlevelet nem is tesz bele, mert gondolom drága...
ha kajáról van szó akkor is hiába vendég vagyok náluk, elkéri pontosan a felét az árának, ha vesz valamit.
ha viszont van náluk kaja, akkor pl volt olyan, h egy negyed darabka uborkát kaptam a másodikhoz, és többet nem is hozott be. mikor mondtam h kérhetnék-e még ubit, akkor megint behozott egy akkora darabkát.
hozzátenném, h nálunk nincsenek ilyenek, annyit eszik, amennyit akar, az itallal is így van. Sokak szerint egy szarrágó, sóher alak. ti mit gondoltok?
Hát hallod az én pasim gondol egyet lemegy azt csinál nekem vmit,ha náluk vagyok nem győz kínálni!Nálam is ez van,de ez a pasas hagyd ott!Nem érdemel meg mi ez, h nem ad normálisan enni és sajnálja?:O K.Ö.C.S.Ö.G!
Ez egy irigy paraszt....
ugyanannyit vagyunk náluk is mint nálunk.
amúgy nem kőgazdag, de nem is egy koldus. szóval nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!