Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Úgy érzem a barátom sajnálja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem a barátom sajnálja tőlem az ennivalót, innivalót! Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

általában mindig vizet iszok náluk, nagy nehezen néha főz egy kis teát ha kérek, de pl citromlevelet nem is tesz bele, mert gondolom drága...

ha kajáról van szó akkor is hiába vendég vagyok náluk, elkéri pontosan a felét az árának, ha vesz valamit.

ha viszont van náluk kaja, akkor pl volt olyan, h egy negyed darabka uborkát kaptam a másodikhoz, és többet nem is hozott be. mikor mondtam h kérhetnék-e még ubit, akkor megint behozott egy akkora darabkát.

hozzátenném, h nálunk nincsenek ilyenek, annyit eszik, amennyit akar, az itallal is így van. Sokak szerint egy szarrágó, sóher alak. ti mit gondoltok?

2010. okt. 24. 16:33
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%
Ez a pasi nem szeret téged! Sürgőssen felejtsd el!
2010. okt. 24. 16:41
 12/36 A kérdező kommentje:
úgy látszik akkor dugni jó vagyok :(
2010. okt. 24. 16:42
 13/36 A kérdező kommentje:
ha mások is így gondolják h ilyen...
2010. okt. 24. 16:42
 14/36 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem szeret! A pénz fontosabb neki, meg saját maga is! Ha pedig a többiek elnyomják, akkor meg gyáva és úgy sem lesz jövőtök.
2010. okt. 24. 16:43
 15/36 anonim ***** válasza:
100%

Hát hallod az én pasim gondol egyet lemegy azt csinál nekem vmit,ha náluk vagyok nem győz kínálni!Nálam is ez van,de ez a pasas hagyd ott!Nem érdemel meg mi ez, h nem ad normálisan enni és sajnálja?:O K.Ö.C.S.Ö.G!

Ez egy irigy paraszt....

16/36 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy nagyon rosszul áll anyagilag? Vagy sokkal többet vagytok náluk, mint nálatok? Mert ha hol itt, hol ott,akkor nagyon gáz hogy ilyen. De amikor az embernek mondjuk 1000 Ft-ja van egy hétre, és 2 embert kell belőle "etetni", az tényleg kellemetlen. Ha meg nem erről van szó, akkor egy zsugori kis f.sz, és hagyd ott a p.csába!
 17/36 anonim ***** válasza:
na de azért ne ítélkezzünk ilyen hamar, lehet hogy csak figyelmetlen és elvárja hogy szolgáld ki magad. én mindenképp beszélnék vele----de nagyon őszintén :D
2010. okt. 24. 16:45
 18/36 anonim ***** válasza:
Ha nincs pénze, akkor azt meg lehetne mondani és kitalálni valamit. De nem így, ilyen szánalmasan viselkedni:S
2010. okt. 24. 16:45
 19/36 A kérdező kommentje:

ugyanannyit vagyunk náluk is mint nálunk.

amúgy nem kőgazdag, de nem is egy koldus. szóval nem értem.

2010. okt. 24. 16:46
 20/36 anonim ***** válasza:
100%
Szemét vagy egy zöldség. Tök mindegy, nem alkalmas egy normális kapcsolatra. Mondjuk igaz, beszélni azt kellene vele...
2010. okt. 24. 16:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!