Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok, kibírja egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, kibírja egy férfi, hogy egy életen át egy nőt szeressen és életében csak egyetlen nővel feküdjön le?

Figyelt kérdés
2010. okt. 24. 15:28
1 2 3
 21/23 Szása Petrosevics ***** válasza:
Igazad van h az ösztön is, de gondolj bele ha te lennél az aki életében csak azzal az egy nővel volt eddig, és nem tudom de ha én magamat képzelem ebbe, egyszerüen nem tudom elképzelni h egy idő után ne jöjjön rám az h milyen lehet mással.Ösztön vagy tapasztalat szerzés végülis szerintem mindegy, én nem tudom azt elképzelni h egy férfi csak egy csajjal legyen egész életében úgy h mással addig nem is volt.Persze lehet h csak én gondolom így.
2010. okt. 27. 17:05
 22/23 anonim ***** válasza:

utolsó! Több ilyen férfi kellene ebbe a társadalomba,nem pedig akik gyengébbek és csak mennek virágról virágra (hiába van csajuk)azok egyszerűen az ösztönre fogják.csernust olvassátok el!Érzelmi infantilizmus..az én barátom még szűz volt amikor összejöttünk,most 4éve vagyunk 1ütt,mindíg mondom neki,ha mehetnéke van most tegye és köszönjünk el egymástól minthogy 3-4év múlva egy gyerekkel a nyakamba találja ki h ő még nem élte ki magát. Erre azt szokta mondani: Nem érdekel más és nem is fog!És előttem is kiélhette volna magát hiszen kínálkoztak neki különféle kis ribik,de ő érzelem nélkül nem akarta.A másik pedig amit szokott mondani: Miért menne máshova amikor tőlem mindent megkap??Elakarom küldeni??:)És még azokat a vágyait is teljesítem amik meg sem fogalmazódtak benne.Persze én is igyekszem 4év után is mindig meglepni valamivel,főzni neki,új fehérneművel csábítani,új haj,új illat és még néha meccsre is kimegyek vele..Ezek nagyon fontosak szerintem.jah és hát a szex...rengeteg libidóval áldott meg a jóisten, tehát ha nekem fáj a fejem azt mondom a szex mindenre jó,nem pedig bealszok h most hagyjál!egyébként pasifügő is a hűség mert pl a barátomnak tök alacsony a libidója (az eddigiekhez képest viszonyítva) tehát nem ül ott folyton a kisördög a vállán,sztem napi 1szer ha gondol a szexre :D

22L

2010. okt. 27. 17:23
 23/23 anonim válasza:

néhányan kibirnák hogy cak 1nővel éljenek együtt néhányan nem.

én magamrol azt mondom nem birnám ki

2010. okt. 27. 17:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!