Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, kibírja egy férfi, hogy egy életen át egy nőt szeressen és életében csak egyetlen nővel feküdjön le?
Figyelt kérdés
2010. okt. 24. 15:28
11/23 anonim válasza:
6éve vagyok az első barátnőmmel aki remélem hogy az utolsó is. ő tapasztaltabb volt nálam,mindent megkapok testileg lelkileg, jó ez így szeretem és kész 24f
12/23 A kérdező kommentje:
köszönöm, ez nagyon biztató válasz. :)
2010. okt. 25. 23:04
13/23 anonim válasza:
Én ki. 19 vagyok, egymásba szerettünk a legjobb (és egyben egyetlen) lány barátommal akivel megértjük egymást, mindent megbeszélünk stb. Ilyen kiélés meg hasonlók sohasem érdekeltek, úgyhogy remélem úgy alakul, hogy Ő egyben az első és utolsó is lesz. :)
14/23 anonim válasza:
19 evesen erre a kerdesre jobb nem is valaszolni. nyilvan lehetetlen. en meg nem ismertem olyan 60 eves ferfit aki azt mondta volna hogy csak egy novel volt. lehetetlen. meg a papok is tobb novel voltak!
15/23 anonim válasza:
igen :) ha hagyja, akkor bizony nem csak szimplán kibírom, hanem boldogan vele maradok :)
16/23 anonim válasza:
néha már kicsit sok az az egy nő is
17/23 anonim válasza:
Szerintem kibírják. Nekem van olyan ismerősöm, akit tudom hogy csak egy nővel feküdt le eddig, és most jegyezte el, és nem az a fajta aki megcsalná a leendő feleségét, szerintem később sem.
18/23 Szása Petrosevics válasza:
Egyértelműen nem.Kell a tapasztalat a féri számára is, és ez azt jelenti h nem csak egy nővel van egész életében.Ha van is ilyen 100%osan biztos h gondolt már arra milyen lenne mással, és elöbb utóbb ez arra fog vezetni h ki is fogja próbálni h egy másik nő milyen.
19/23 anonim válasza:
ez ösztön kérdése, nem pedig a tapasztalat szerzésé. az ösztön hajtja a pasikat, hogy minél több utódja legyen, mint az állatoknál. pasi vagyok, de nekem nem ér ennyit az ösztönöm, hogy lecseréljem, akit szeretek.
20/23 anonim válasza:
Az embert az különbözteti meg az állatoktól, hogy érzelmei, intelligenciája segítségével felül tud kerekedni az ösztönein. Ez az egész "jajj pasi vagyok genetikailag van kódolva, hogy dugnom kell" duma egy jó kifogás némelyeknek, de higyjétek el, hogy az EMBER igen is képes egy partnerrel leélni az életét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!