Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó ez egy férfinek???
A többségnek egy odaadó társ, egy normális emberi kapcsolat is felérne annyival. Bár az tény, hogy aki nélkülözi a jó anyagi hátteret, az elképzelhetetlennek tartja, hogy a pénz ne tudná kárpótolni.
20: Én értem. Volt ehhez szerencsém.
Van, akinek meggyőződése, hogy mindenki hülye, csak egyedül ő helikopter.
És képesek a végtelenségig abban bízni, hogy ők túl tudnak járni mások eszén.
Figyelek most egy fiút, 4 vádat emeltek ellene (csaló, hazudozó, stb.), a bíróság 10 napos tárgyalást tűzött ki az első vádpontra, 5 nap alatt lehengerlően bizonyították a bűnösségét, rákényszerült a beismerésre és lezárulna a büntetőeljárás (a többi vádtól is eltekintenének!!!), ha kifizetne egy szerény összeget.
Nem fizet...
Folytatódni fog az eljárás akkor...
Szerinted?!...
Érzelmileg unatkozik szerintem és meggyőződése, hogy igaza lehet neki még a bíróságon.
21: Akkor ez az oldal nem neked való.:)
Itt információkat kutatunk és rejtélyeken agyalunk.
Amit mondtál, pontatlan, mert más férfiak ilyenkor simán megmondják, hogy nekik a másik nő kell, szia Rozi, légy boldog nélkülem, vagy megmondják, hogy nekik 2 nő kell.
Ő valamiért máshogy működik.
"nem értem miért néz ennyire hülyének. Attól, hogy amikor én is ott vagyok közönyösen viselkedik vele, nem vagyok vak."
Megmondtad már neki?
27: Nem a kérdéshez illik, hanem ahogy fel is van tüntetve, a 20. válaszhoz.
"- nem értem..."
"- én értem..."
Ez egy beszélgetés, tudod.
Ez egy ilyen rongy marad 50 évesen is.
Hagyd el és sz@rd le.
Hímringyó. Ribiskedik, kelleti magát. Ez ilyen marad . Soha nem lesz belőle rendes ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!