Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért jó ez egy férfinek???

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó ez egy férfinek???

Figyelt kérdés
A pasimmal 3 éve vagyunk együtt és összeköltözni tervezünk. Egy helyen dolgozunk is csak más osztályon. Van egy lány az ő osztályukon akivel a barátom elvileg folyamatosan kikezd. Ez kb 1 éve bizonyos időközönként történik, amiket megtudtam. Beszéltem a lánnyal aki elmondta, hogy volt, hogy megcsókolta, de nem ment bele másba miattam. Nem vagyok rábüszke de nem voltam vele túl kedves, bár ezt már megbántam. Beszéltem erről a barátommal amikor először történt, akkor megígérte, hogy nem lesz több ilyen. De megint megtudtam és kiderült, hogy már egy ideje próbálkozik a csajnál. De az nemet mondott neki minden alkalommal, ezért bántam meg hogy bunkó voltam vele. A barátommmegint megígérte, hogy nem fog vele foglalkozni stb. Amikor ott vagyok hidegen viselkedik a lánnyal, de amikor nem tudja, hogy látom látom rajta, hogy mennyire szeretne vele “barátkozni”. El fogom őt hagyni, de nem tudom elképzelni, hogy ez miért jó neki? Megéri néhány smárolásárt eldobni az életünket? Miért jó ez neki? Biztos vagyok benne hogyha most nem szakítok vele újra megtörténne. Nem zavarja hogy mindig visszautasítják? A lánynak elhiszem, hogy nem történt köztük semmi, mert megmutatta, hogy pl üzenetben visszautasította. Teljesen egyértelmű volt.

2024. febr. 10. 13:59
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
Helyesbítek. Miért jó ez egy párkapcsolatban élő nőnek? Hogy mi? Hogy a Párja nem tiszteli őt... :D
2024. febr. 10. 14:04
 2/30 anonim ***** válasza:
100%
Mielőtt összeköltözés lenne, válts... Utána még nehezebb lesz mindenféle téren
2024. febr. 10. 14:05
 3/30 anonim ***** válasza:
0%
Így tisztelitek a férfit, mert tudjátok hogy elveszíthetitek, ha nem vagytok elég odaadóak. Mert az a nő akit megbecsülnek, ezt semmi beveszi és unalmasnak. Maradj mellette és szülj neki 3 gyereket.
2024. febr. 10. 14:06
 4/30 A kérdező kommentje:
Mondtam, hogy elhagyom. Csak nem értem miért csinálja ezt
2024. febr. 10. 14:13
 5/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem a kérdést. Nekem tökmindegy lenne miért csinálja, csak már nem velem. Vissza se néznék, nemhogy tervezgessek vele.
2024. febr. 10. 14:15
 6/30 anonim ***** válasza:
100%
Azért csinálja, mert nem akar barátnő nélkül maradni. Ha a másik lány igent mondana, téged kirakna. Így viszont kénytelen veled lenni.
2024. febr. 10. 14:20
 7/30 anonim ***** válasza:
100%
3: Az enyémnek az volt pont a baja, hogy túl odaadó vagyok.
2024. febr. 10. 14:27
 8/30 anonim ***** válasza:
93%

"Megéri néhány smárolásárt eldobni az életünket?"

Úgy látszik, neki megéri.

A férfi, aki nem tud szeretni című könyvet olvasd el! Park könyvkiadó.

2024. febr. 10. 14:35
 9/30 anonim ***** válasza:
91%

Ez olyan, mint lottó ötöst visszautasítani, hogy más jobban megérdemli.

2024. febr. 10. 14:38
 10/30 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó döntést hoztál.Ilyennel nem kell foglalkozni bármennyire is fogadkozik.
2024. febr. 10. 15:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!