Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó ez egy férfinek???
Figyelt kérdés
A pasimmal 3 éve vagyunk együtt és összeköltözni tervezünk. Egy helyen dolgozunk is csak más osztályon. Van egy lány az ő osztályukon akivel a barátom elvileg folyamatosan kikezd. Ez kb 1 éve bizonyos időközönként történik, amiket megtudtam. Beszéltem a lánnyal aki elmondta, hogy volt, hogy megcsókolta, de nem ment bele másba miattam. Nem vagyok rábüszke de nem voltam vele túl kedves, bár ezt már megbántam. Beszéltem erről a barátommal amikor először történt, akkor megígérte, hogy nem lesz több ilyen. De megint megtudtam és kiderült, hogy már egy ideje próbálkozik a csajnál. De az nemet mondott neki minden alkalommal, ezért bántam meg hogy bunkó voltam vele. A barátommmegint megígérte, hogy nem fog vele foglalkozni stb. Amikor ott vagyok hidegen viselkedik a lánnyal, de amikor nem tudja, hogy látom látom rajta, hogy mennyire szeretne vele “barátkozni”. El fogom őt hagyni, de nem tudom elképzelni, hogy ez miért jó neki? Megéri néhány smárolásárt eldobni az életünket? Miért jó ez neki? Biztos vagyok benne hogyha most nem szakítok vele újra megtörténne. Nem zavarja hogy mindig visszautasítják? A lánynak elhiszem, hogy nem történt köztük semmi, mert megmutatta, hogy pl üzenetben visszautasította. Teljesen egyértelmű volt.
Veled nem érzi jól magát, ezért próbálkozik másoknál, ami ha bejön, vált. Amikor lebukik nálad, miközben mással még nem sikerült összejönni, elkezd hazudozni, ami legalább kétszer már bejött és még mindig nem raktad ki.
Megsúgom, hogy a másik lány is legalább annyira sáros, mert ha többször határozott elutasítást adott volna, már nem is beszélnének.
2024. febr. 10. 15:34
12/30 anonim válasza:
Mit nem értesz azon, hogy más pinára is viszket a fasza? Egyszerűen egy nem elég neki hosszabb időre. Nem monogám a csávó.
2024. febr. 10. 15:43
13/30 anonim válasza:
"A pasimmal 3 éve vagyunk együtt és összeköltözni tervezünk."
Akkor most elhagyni készülsz, vagy összeköltözni vele??
2024. febr. 10. 15:46
14/30 anonim válasza:
Két oka lehet ennek a viselkedésnek:
1. Ahogy a #12-es is írta, lehet, hogy nem monogám típus. Ezért előbb-utóbb ráun az aktuális párjára és megy új kalandok után. A közhiedelemmel ellentétben szerintem ez relatíve ritka típus.
2. Sokkal gyakoribb, hogy egy párkapcsolatban élő hapsi azért kajtat más nők után, mert az aktuális párjával "ha nincs ló, jó a szamár" alapon jött össze. Természetesen jól esik neki, hogy kapcsolatban van, lehet közös programokat is csinálni, akár a szex is működhet (nemcsak külső okok miatt lehet valaki "szamár") stb., de a fejében mindig ott van, hogy bizony nem te vagy az igazi... A semmitől jobb vagy neki, de ahogy meglát egy olyan nőt, akit ő megfelelőbbnek tart, gondolkodás nélkül rá fog startolni, ha pedig sikkerel jár, akkor még boldog is lesz, hogy végre dobhat téged.
2024. febr. 10. 16:10
15/30 anonim válasza:
Sosem jutott eszembe férfiként, hogy ilyet csináljak a párom mellett. Talán valamiért nagyon vonzódik ahhoz a másik lányhoz.
2024. febr. 10. 17:20
16/30 A kérdező kommentje:
Az a lány 15 évvel fiatalabb nála. Azt hittem ez valami ego növelésre jó azért nem szakítottam vele. De úgy néz ki nem tud rajta túllépni
2024. febr. 10. 17:34
17/30 anonim válasza:
Mert a fiatal csaj kell neki, hidd el, ha a csaj benne lenne már dobott volna téged vagy rendszeresen csalna.
2024. febr. 10. 17:53
18/30 anonim válasza:
Nem elég hogy a f@szával nem bír, de még csak nem is tisztel téged. Ez nekem 2 olyan ok lenne, hogy egyáltalán nem érdekelne ez miért jó neki és miért csinálja. Egyetlen percet nem pazarolnék arra, hogy megértsem.
2024. febr. 10. 18:51
19/30 anonim válasza:
18: Miért nem? Ennyire nem érdekelnek a dolgok?
Nekem fizikai fájdalmam van, ha nem tudok vagy nem értek valamit.
2024. febr. 10. 19:36
20/30 A kérdező kommentje:
19- es nekem is. És nem értem miért néz ennyire hülyének. Attól, hogy amikor én is ott vagyok közönyösen viselkedik vele, nem vagyok vak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!