Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl tapadós lennék?

Figyelt kérdés

Tegnap nálam aludt a barátom,este 6-7 fele jött munka után és ma mondtam neki,hogy örülnék ha a mai napot is együtt töltenénk,mert olyan hamar eltelik ilyenkor az este,szinte csak együtt vacsorázunk és alszunk erre kiakadt hogy most inkább haza menne mert szeretne játszani a gépen de mondtam neki jatszhatnank egyutt is erre mondta hogy ma nrm kell stb stb aztan munka utan megkerdezte hogy eljojjon e ertem es egy 5 perc mulva valaszoltam aztan mar nem irt vissza 20 percig,utana visszahivott hogy mar keso es haza ment,de miutan kerdezte hogy eljojjon e ertem direkt meg se nezte az uzenetemet,hogy igen jojjon csak miutan hazaert,hogy azt mondhassa,hogy mar keso

Olyan csalodott vagyok,elso kapcsolatom én 23/L ő 30/F

Amikor kicsi voltam azt hittem ha az embernek van egy parja barmikor szivesen toltene vele idot mert szereti es nem kell mindig elore megbeszelni par nappal hogy ma szerda van oke akkor penteken talalkozunk...neha spontán is lehetne mert ugy van kedvunk...

2024. febr. 9. 11:26
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Te jobban szereted őt,mint ö téged.
2024. febr. 9. 11:30
 2/10 anonim ***** válasza:
84%
Jól hitted kiskorodban. Lehet, hogy sok vagy neki, de ő meg alapvetően egy játszmázós típus - direkt meg se nézi az üzenetedet... Nem sok örömöd lesz benne.
2024. febr. 9. 11:30
 3/10 anonim ***** válasza:
93%

Először is, ez inkább tini kategória a leírás alapján.

Másrészt, akkor töltik egymással az emberek az idejüket, ha mindkét fél igazán szereti a másikat. Amikor valaki így viselkedik, ott nem vagy igazán fontos. Ha szerelmes lenne, messziről leszarná a gépezést és veled akarna lenni, de 30 éves létére még mindig itt tart. Ne várj tőle sokat.

2024. febr. 9. 11:32
 4/10 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem férfi szemmel aranyat ér a nő, aki játszik vele.

Engedd el őt, 30 évesen amúgy sem kellene ott tartania, hogy a játék fontosabb legyen nálad.... de igazából soha nem kéne ott tartani.

2024. febr. 9. 12:41
 5/10 anonim ***** válasza:
90%
Neki csak egy ingyen punci kell. Gondolkodj el rajta. Ez messze van egy kapcsolattól.
2024. febr. 9. 12:58
 6/10 anonim ***** válasza:
88%
Jól gondoltad kiskorodban, ha valaki valóban szerelmes beléd, akkor szeretne minél több időt veled tölteni, nem csak a kielégülés idejére akar veled lenni. Ez a férfi nem szerelmes beléd, az biztos.
2024. febr. 9. 13:28
 7/10 anonim ***** válasza:
46%

30 évesen még a játék a prioritás, és akkor azt mondjátok, hogy az idősebb pasik milyen érettek.

Engem már 20 évesen sem tudott lekötni..

2024. febr. 9. 13:57
 8/10 anonim ***** válasza:
19%

MINDENKINEK kell a privát tér, még egy 30 évesnek is, és hadd döntse már el, hogy mikor akar a másikkal lenni.

Itt mindenki azt sugallja a másiknak, hogy az a NORMÁLIS, ha összevan tapadva két ember, és levegőt sem vesznek a másik nélkül.

Vannak eltérő tipusok ő ilyen te meg olyan vagy, nem egy kategória, valószinűleg ő soha nem fog a te "stilusodban' szeretni, és te nem fogod az ő stilusát elfogadni, mert ő ilyen éa aki nem tudja a másikat elfogadni és meg akarja változtatni, annak komoly fejfájásai lesznek az életében, és boldogtalan lesz, plusz kidobott évek. Ha most nem tudod elfogadni, és ő nem változik nem fog, mert ő ilyen, ha nem tudod elfogadni szenvedni fogsz, ha egyáltalán megérted most...

2024. febr. 9. 14:11
 9/10 anonim ***** válasza:
88%

Ne hallgass a 8asra, csak végletekben tud gondolkodni, azt hiszi, hogy vagy 0-24 akar a nő a férfival lenni, vagy soha :D

Olyan pár kell neked, akinek nem teher akár mindennap talizni. Nem veled van a gond. Inkább vele. Ha szeretsz valakit akkor igenis folyton vele akarsz lenni, csak nem tudsz. A privát tér nem azt jelenti, hogy nem is beszélsz a másikkal 4 napig és csak akkor érzed jól magad, hanem hogy mondjuk 1-2 órát a saját dolgaival foglalkozik, utána viszont hiányzik neki a párja és már megy is hozzá. A mindennapos beszélgetés meg alap. Az hogy direkt meg se nézi az üzenetet nehogy taliznotok kelljen az gáz... Egyik exem mondta hogy családi programja van és amikor megkérdeztem este hogy milyen volt mondta hogy jó, aztán az anyjától megtudtam hogy el se ment, ő meg hazudott róla, mert félt, hogyha mondja, hogy nem ment akkor talizni akarok vele. Már vége ezzel a seggel :D

2024. febr. 9. 15:28
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
2024. febr. 9. 16:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!