Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tudnék tenni, hogy ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudnék tenni, hogy ne akarjak megfelelni másoknak?

Figyelt kérdés
Általában a korosztályomat izgatja ez a párkapcsolatosdi, de engem igazából rájöttem csak azért mert őket is. Legbelül nem is szeretnék senkit még egy jó ideig, mert nem való nekem egy barátnő még úgy gondolom. Csak az állandó megfelelési vágy miatt van az, hogy emiatt aggódom éjjel nappal, hogy nekem neml lesz senkim. Mit tudok tenni, hogy ne legyen ez? 17/f
2010. okt. 24. 12:46
 1/2 anonim ***** válasza:
nyomd el magadban ezt az érzést.. aztàn hozzàszoksz, hogy majd ha Te akarsz akkor lesz. :)
2010. okt. 24. 12:57
 2/2 anonim ***** válasza:

Magadban már letisztáztad ez jó lépés.

Lehet hogy úgy érzed nem való neked barátnő de ez csak azért van mert tapasztalatlan vagy és nem mersz tudaton kívül belevágni,ahogy majd múlni fog az idő mindenki elszakad koruloted és egy barátnő minden mást pótolni tud de ahhoz hogy jó barátnőd kell tudj magadnak találni és ahhoz tapasztalatokra van szükséged

2010. okt. 26. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!