Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen jellegű kapcsolatra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jellegű kapcsolatra vágysz jelenleg? Mit teszel érte?

Figyelt kérdés
2024. febr. 7. 21:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Egy vággyal, testi-lelki pezsgéssel tele kapcsolatra. Amiben még teljes lelki, testi odafigyeléssel, odaadással tudok örülni és figyelni a másikra. Azaz tudunk egymásra. Hogy mit teszek érte? Ez nehéz ügy, mivel már házas vagyok. És bármennyire is szeretem a házastársam, mindez már nem olyan formában van meg mint ahogy vágyok rá. Mindezek már a szürke hétköznapok által ellaposítva vannak meg, nem így, ahogy vágynék rá, élettel tele. De mivel a házastársammal szeretném újra átélni mindezt, így sokszor a különköltözés gondolatával játszadozok. Jöhet nyugodtan, hogy bolond vagyok. De ennyi idő után én már azt mondom, hogy az összeköltözés öli meg a kapcsolatokat. Lehet, nem rögtön, de hosszú távon. Az öli ki az "életet" a kapcsolatokból.
2024. febr. 7. 22:38
 12/16 anonim ***** válasza:

Most jelenleg a saját magammal való kapcsolatra vágyom. Hogy kibéküljek magammal, fejlődjek, szintet lépjek, dolgozzak a céljaimért. A kisfiam ne azt lássa, hogy kattogok egész nap (válófélben vagyok).

Mit teszek? Igyekszem az időmet hasznosan tölteni, mozgok, próbálok pozitívan gondolkodni, tervezgetek.

2024. febr. 7. 22:44
 13/16 anonim ***** válasza:
Segito támogato aki egyhajóban evez velem es amiben van kémia.
2024. febr. 8. 07:30
 14/16 anonim ***** válasza:
*Társkerezem azt teszem érte
2024. febr. 8. 07:31
 15/16 anonim ***** válasza:
Csak barátság extrákkal jellegűre. Élőben nem találtam/nincs lehetőségem ismerkedni, online próbálkoztam huzamosabb ideig, de feladtam, mert a férfiak ezt úgy képzelik el kb., hogy ó, de jó, akkor itt egy ingyen lyuk/prosti, akivel bármit lehet, bármilyen viselkedés és bánásmód megengedhető vele szemben, egy kicsit sem kell moderálniuk magukat. Képtelenek (érzelmileg is) intelligensen, kulturáltan hozzáállni, pedig nem lehetetlen.
2024. febr. 8. 09:45
 16/16 anonim ***** válasza:
Vágyom a komolyra és jelöltem is lenne...Csak sajnos egyelőre van némi akadálya a dolognak.Pedig érzem,hogy kölcsönösen tetszünk egymásnak.
2024. febr. 8. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!