Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jellegű kapcsolatra vágysz jelenleg? Mit teszel érte?
Olyan kapcsolatra vágyom, ahol elfogadja a másik, hogy hiába van lakásom, az kb olyan, mint egy üres Sims ház, amit még csak most bútorozok be apránként. Nem vagyok jó lakberendező :D
Mit teszek azért, hogy párkapcsolatom legyen? Önfejlesztek szabadidőmben, olvasok párkapcsolati témában, pszichológiát, stb stb mellette edzek, próbálok egészségesen élni + igyekszem szakmailag is magasabbakra törni.
Komoly kapcsoltra vágyom vagy legalább egy olyan szexkapcsolatra ahol van olyan jellegű intimitás is, mint az ölelés és az összebújás és nem vagyunk egymás számára közömbösek lelkileg sem. Vannak napok amikor az ilyesmi nagyon tud hiányozni.
Úgy gondolom, hogy jelenleg nem vagyok a legjobb állapotomban, úgyhogy inkább azért teszek, hogy egészségesebb legyek és a későbbiek folyamán ne az legyen, hogy újra teher leszek annak az embernek akit megszeretek és még akkor sem biztos, hogy el fognak fogadni, ha sikerült teljesen helyrehoznom magam.
Megtenni persze azt meglehetne, hogy bizonyos dolgokról nem beszélek de, hogyha valakit szeretek akkor vele szeretnék őszinte lenni. Nem pedig egy "álarcot" mutatni neki amit úgy gondolom, hogy az emberek többségének megfelelő. De új életet a nulláról nem kezdhetek.
F
Milyen kapcsolatra vágysz jelenleg?
Semmilyenre.
Mit teszel érte?
Gyereket szülök.🤣
Nekem is szülnél gyereket?
#6! Megrendelésre nem megy😂
Amúgy is öreg vagyok már ehhez. Örülök, ha ezt az egyet megszülöm magamnak és bezárt a bazár.
Olyan kapcsolatra vágyok, amiben megvan a kölcsönös szeretet, tisztelet egymás iránt, ahol egyik fél sem vár el többet a másiktól, mint amit ő nyújtani akar.
Mit teszek érte? Fejlesztem magam testileg és lelkileg is, hogy a lehető legjobb formámat tudjam nyújtani magamnak és majd annak, aki az életem része lesz.
26/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!