Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze jönnétek olyan férfival akinek több elszenvedett traumája is van és lehet, hogy pszichés beteg?
-Borderline
-Depressziós volt régen és önsorsromtó életet élt
-Kipróbált drogokat
Persze, legalább én is ilyen vagyok, legalább megértenénk és tudnánk támogatni egymást.
De csak akkor ha dolgozik magán és a gyógyuláson.
Nekem màr elegem van a mentális sérült pasikból mindegyiknek van vmi gyíkja.
Dehogy kéne mégegy beteg
Taszít az összes ilyen. Már a kisugárzásuk is hervasztó - gondoltam én, majd halálosan szerelmes lettem valakibe, akinek mindig ragyogott a szeme, örök fiatalnak tűnt, lelkes volt, mint egy gyermek és mire észbekaptam, végem volt a közelében. Hosszú idő volt felismerni, hogy depresszióra hajlamos és hogy a szeme többnyire megtört és szomorú, plusz végtelenül keserű. A hullámvasút, amire felültetett, a személyiségzavarából eredt, bár ő inkább bipoláris lehet. Már 2 éve életem szerelme volt, amikor rájöttem, hogy olyan öngyilkossági gondolatai vannak, ami nem a felhívomafigyelmetdesoseteszemmeg kategória.
Nem volt köztünk túl sok minden, részéről valószínű egy kaland, részemről majdnem belehaltam. Soha többé nem leszek ilyen szerelmes senkibe. Minden betegségével, nyomorával elfogadnám életem végéig, ha szeretne. De nem szeret, de a lényegen nem változtat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!