Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Össze jönnétek olyan férfival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Össze jönnétek olyan férfival akinek több elszenvedett traumája is van és lehet, hogy pszichés beteg?

Figyelt kérdés

-Borderline

-Depressziós volt régen és önsorsromtó életet élt

-Kipróbált drogokat

2024. febr. 7. 18:11
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
NEM!!!
2024. febr. 7. 18:13
 2/10 anonim válasza:
68%
Én sem vagyok normális, szóval mit számítana?
2024. febr. 7. 18:16
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Van így is elég teher az életemben, nem kell több
2024. febr. 7. 18:18
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Persze, legalább én is ilyen vagyok, legalább megértenénk és tudnánk támogatni egymást.

De csak akkor ha dolgozik magán és a gyógyuláson.

2024. febr. 7. 18:22
 5/10 anonim ***** válasza:
Ezek közül a borderline kizaro ok lehet. A többi nem.
2024. febr. 7. 18:23
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem. Az első kettő nagyon zavarna, talán önmagukban is kizáró okok. Az, hogy kipróbált drogokat mit jelent? Egyszer elment Hollandiába ahol 2-szer füvezett meg egyszer gombázott? Vagy azt, hogy egy időben rendszeresen kemény drogokat fogyasztott?
2024. febr. 7. 18:24
 7/10 anonim ***** válasza:
16%

Kizárt!

Csak ha jól néz ki.

2024. febr. 7. 18:30
 8/10 anonim ***** válasza:

Nekem màr elegem van a mentális sérült pasikból mindegyiknek van vmi gyíkja.

Dehogy kéne mégegy beteg

2024. febr. 7. 18:44
 9/10 anonim ***** válasza:
65%

Taszít az összes ilyen. Már a kisugárzásuk is hervasztó - gondoltam én, majd halálosan szerelmes lettem valakibe, akinek mindig ragyogott a szeme, örök fiatalnak tűnt, lelkes volt, mint egy gyermek és mire észbekaptam, végem volt a közelében. Hosszú idő volt felismerni, hogy depresszióra hajlamos és hogy a szeme többnyire megtört és szomorú, plusz végtelenül keserű. A hullámvasút, amire felültetett, a személyiségzavarából eredt, bár ő inkább bipoláris lehet. Már 2 éve életem szerelme volt, amikor rájöttem, hogy olyan öngyilkossági gondolatai vannak, ami nem a felhívomafigyelmetdesoseteszemmeg kategória.

Nem volt köztünk túl sok minden, részéről valószínű egy kaland, részemről majdnem belehaltam. Soha többé nem leszek ilyen szerelmes senkibe. Minden betegségével, nyomorával elfogadnám életem végéig, ha szeretne. De nem szeret, de a lényegen nem változtat.

2024. febr. 7. 20:30
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem. Nagyon sajnálnám, de nem vagyok pszichiáter.
2024. febr. 8. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!