Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez még az a szint, amibe belefér az, hogy megtesszük a párunk kedvéért, vagy sem?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy furcsán hangozhat a kérdés, de nem furcsább, mint maga a szituáció.

Páromról tudom, hogy szereti a Star Wars filmeket, gyerekkori kedvencei, én 2-3 részt láttam belőle kb tizenX éve, és nekem egy dögunalmas borzalom volt, ezért az újabb részeket nem néztem meg. Párom előrukkolt többször azzal az ötlettel, hogy nézzük meg együtt az összes részt, amire mondtam, hogy engem ezek a filmek nem igazán érdekelnek.

A reakciója viszont egy enyhe érzelmi manipulációnak tűnt erre: azt mondta, hogy “ne azért nézd meg, mert érdekel, vagy sem, hanem mert a párkapcsolatban ha tudjuk, hogy a másiknak fontos valami, akkor megtesszük neki, nem?”. Erre a kérdésre nem nagyon tudtam mit reagálni, minthogy elkönyveljem magamban, hogy ez egy gagyi duma arra, hogy hogyan próbáljon rám hatni, hogy megnézzek valamit, ami alsóhangon 15 óra (az összes rész), annak ellenére, hogy engem nem érdekel.

A kérdésem az, hogy ti hogyan látjátok ezt a helyzetet és erre miként reagálnátok?

febr. 6. 23:12
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem is tudom, furcsa ez az érvelés. Mi van ha neked pedig az a fontos, hogy ne kelljen megnézned az összes StarWarst? 🤔 Ő megtenné neked, hogy nem nézeti végig veled?

Ha pedig annyira akarja, akkor hozd fel, hogy "tartozik" neked 15 órányi közös programmal, amiben csak te döntesz, mert neked meg az a fontos, és te is megtetted érte, ő is tegye meg érted.

febr. 7. 10:19
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Neked meg Reese Witherspoon a kedvenced, úgyhogy öveket becsatolni, jöhetnek a romkomok.
febr. 7. 11:46
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy nem nézném meg. Egy kapcsolatban nem erőltetünk rá a másikra mindent, amit mi szeretünk. Persze van, amikor a másik kedvében akarsz járni, ezért megteszel neki valamit, de ez nem az a kategória. Miért kellene megnézned több órás filmet, ami nem tetszik? Ez neki miért jó? Valószínűleg, hogy fitogtassa az erejét, hogy az van amit őt akar. Szerintem ne hagyd magad.
febr. 7. 12:41
 24/24 anonim ***** válasza:
23.Szerintem meg azt hiszi, hogy ha neki ketszik akkor a másik is oda lesz az örömtől. Nem kepes elvonatkoztatni attól, hogy masnak nem tetszik ami neki. Önző parsztnak kell lenni ehhez.
febr. 7. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!