Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez még az a szint, amibe belefér az, hogy megtesszük a párunk kedvéért, vagy sem?
Tudom, hogy furcsán hangozhat a kérdés, de nem furcsább, mint maga a szituáció.
Páromról tudom, hogy szereti a Star Wars filmeket, gyerekkori kedvencei, én 2-3 részt láttam belőle kb tizenX éve, és nekem egy dögunalmas borzalom volt, ezért az újabb részeket nem néztem meg. Párom előrukkolt többször azzal az ötlettel, hogy nézzük meg együtt az összes részt, amire mondtam, hogy engem ezek a filmek nem igazán érdekelnek.
A reakciója viszont egy enyhe érzelmi manipulációnak tűnt erre: azt mondta, hogy “ne azért nézd meg, mert érdekel, vagy sem, hanem mert a párkapcsolatban ha tudjuk, hogy a másiknak fontos valami, akkor megtesszük neki, nem?”. Erre a kérdésre nem nagyon tudtam mit reagálni, minthogy elkönyveljem magamban, hogy ez egy gagyi duma arra, hogy hogyan próbáljon rám hatni, hogy megnézzek valamit, ami alsóhangon 15 óra (az összes rész), annak ellenére, hogy engem nem érdekel.
A kérdésem az, hogy ti hogyan látjátok ezt a helyzetet és erre miként reagálnátok?
Nekem annyi kedvencem van, hogy az élete fele elmenne könyvekkel, sorozatokkal, és a fanfictionjeimmel.
Az egyik legrosszabb érzés, amikor lelkesedsz valamiért, és a másik lefitymálja, ezért soha nem szabad kényszeríteni a másikat ilyenre.
Abban is biztos vagyok, semmit nen nézne meg, ami neked fontos.
Tipikus manipuláció.
Ha nem nézed meg velem, nem szeretsz.
Mondd meg neki, ha szeretsz, nem kérsz meg erre hogy nézzem meg veled a filmeket.
Megjegyzem 15 órát nem pazarolnék a drága időmből olyanra ami nem érdekel. Senki kedvéért sem.
De nem túlélésre kell játszani, milyen kapcsolat az, aho rám van erőltetve vmi amit én nem akarok nézni, ráadásul nem is egy film, hanem sorozat, a szeretetre meg miegymasra hivatkozva.
Kérlek nézesd meg vele a lazarescu úr halála c filmet, biztos agyfszt fog kapni tőle.
Fura. Mi a párunkkal oda-vissza bevállaljuk ezeket és nem gondolkodunk rajta, természetesen jön amellett, hogy mindkettőnket is érdeklő filmeket is nézünk.
Nem értem, hogy mi olyan nagy dolog ezen.
Szerintem nagyon gyorsan szabadulj meg tőle mert ha ebben engedsz ő kitalál majd más dolgokat és zsarolni fog ismét, hogy elérje a célját és te meg fogsz hunyászkodni neki megint. Oda jutsz, hogy lesni fogod, hogy mit szeretne és ember helyett kutya leszel.
Normális esetben nem dörgölne ilyesmit az arcodba hanem EGYÜTT kiválasztanátok olyan filmet ami MINDKETTŐTÖKNEK érdekes!
Manipulál téged rendesen és nem lesz jó vége ha vele maradsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!