Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy léptetek túl azon, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy léptetek túl azon, ha párkapcsolatban voltatok és megtetszett más? (Nem csak külsőre hanem kicsit bele is zúgtatok) Szerintetek ilyen csak akkor fordulhat elő, ha a kapcsolat már nem jó?

Figyelt kérdés
2024. febr. 6. 11:18
 1/5 anonim ***** válasza:
83%

Bármikor előfordulhat. Én eldöntöttem fejben, hogy szeretem a páromat és inkább foglalkozom a kaocsolatunkkal. Ugyan az elején belementem a magánbeszékgetésekbe, de direkt kiléptem ebből, nagyon hamar chat, titkos találkozó lett volna belőle.

Pár hónap alatt lecsengett a dolog.

Párom már nem tette ezt meg, ő ment félre az első ilyen alkalommal.

Könnyű arra fogni, hogy jajj elhanyagolnak otthon, jajj nem jó, úgyis minden csaló ezzel jön akkor is, ha nem is így van.

Ha nyomulnak rád? Ne hagyd, lehet nemet is mondani.

2024. febr. 6. 11:26
 2/5 anonim ***** válasza:
86%
Bárki bármint mond, ez döntés és elhatározás kérdése.
2024. febr. 6. 11:31
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Hosszútávú kapcsolatban simán előfordulhat. Akkor is ha amúgy maga a kapcsolat jó.

Nekem is volt ilyen, nagyon-nagyon vonzódtam a csávóhoz testileg-lelkileg. De tudtam hogy ez csak átmeneti fellángolás. El is múlt szerencsére 1-2 hónap alatt. A férjemet meg azóta is szeretem. Nem is mondtam el neki, nem akartam ilyen hülyeséggel megbántani.

2024. febr. 6. 12:59
 4/5 anonim ***** válasza:
82%

Lassan 6 éve vagyunk együtt, hát megesett, hogy kicsit megtetszett valaki más.

Mindkét férfi közös ismerősünk volt.

Hogy mit csináltam? Semmit. Nem beszéltem róla senkinek. Egyszerűen mind a kettő elmúlt egy idő után.

Utólag belegondolva, egyikőjükkel se illettem volna össze annyira, mint a párommal. Valószínűsítem, hogy az újdonság érzését hiányoltam igazán.

2024. febr. 6. 18:06
 5/5 anonim ***** válasza:

Még sehogy.

Előfordulhat ez egy nem rossz kapcsolatban is.

2024. febr. 6. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!