Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért baj az, ha egy közös...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj az, ha egy közös program/"randi" után szexelni szeretnék a barátnőmmel?

Figyelt kérdés

Egyébként együtt élünk, rendben van a szexuális életem, szóval ha kettesben megyünk valahová, az nem arra megy ki, hogy hát legyen legalább ilyenkor szex.

Eddig úgy tűnt, mintha ezzel semmi gond nem lenne, a legutóbb viszont megjegyezte a barátnőm, hogy neki kicsit ez olyan, mintha csak a szex miatt mennék vele közös programokra, mert minden ilyen randi után kezdeményezek nála. És ez valahol, egy kicsit rosszul esik neki. De nem értem mi a baj ezzel. Szinte minden nap lefekszünk egymással, gyakran ő kezdeményez, egyébként láthatóan élvezi, meg utólag mondja is, hogy jó volt, aktív, nem csak fekszik és várja a végét. Akkor miért olyan rossz, ha azokon a napokon, amikor romantikus programunk van, akkor is kívánom őt a program után?

2024. febr. 5. 00:46
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
4%

Én többek között azért vagyok a barátnőmmel, hogy lefeküdjek vele. Ha ez nem kéne, akkor a barátaimmal laknék egy legénylakásban.

Az, hogy egy kirándulás vagy színház vagy étterem után fekszünk le, vagy egy végig a lakásban fetrengő nap után, az mindegy.

A barátnőd fejében kell rendet tenni.

2024. febr. 5. 08:54
 12/29 anonim ***** válasza:
63%

#11:

Azért barátnőt tartani, hogy legyen kivel ágyba bújni eléggé gáz.

A nők ha csak szexelni akarnak keresnek rá alanyokat, de ha többet is szeretnének akkor nekik nem elég a szex jóformán napról napra és különösen nem azért, hogy randin voltak hetente egyszer-kétszer.

Itt nem(csak) a barátnővel van gond hanem a kérdezővel, akinek a szex sokkal fontosabb, mint más.

2024. febr. 5. 09:01
 13/29 anonim ***** válasza:
48%

12# javaslom a "többek közt" szó jelentésének ízlelgetését, illetve általában a szöveg jobb értelmezését.

A kérdező egy szóval nem állította, nem is sugallta, hogy a szex sokkal fontosabb, mint más.

2024. febr. 5. 09:10
 14/29 anonim ***** válasza:
80%

Azt se írta, hogy milyen is az a kapcsolat valójában gondolom azért, mert szerinte maj'nem tökéletes hiszen neki a szextől fontosabb nincs semmi.

Egy nőn ha mégcsak észre se veszi, hogy valami nem stimmel legyen az kisebbségi komplexus, vagy bármi más és elvileg szereti akkor vagy nagyon éretlen vagy a szex szerinte a lényeg és minden más másodlagos.

Nem igaz, hogy a barátnő hibás egyedül ebben a történetben, mindkettő rendesen az.

Mint írtam ha még azt se vette észre, hogy baj van eddig az már baki. Ha meg masrol nem igazán szól ez a kapcsolat mint szex én nem is csodálkozom, hogy felszólalt a barátnő.

2024. febr. 5. 09:15
 15/29 anonim ***** válasza:
72%

13 és mégis felhúzza az orrát, ha a lány jelzi, hogy neki valamivel gondja van, hiszen "miért baj az, hogy ő minden program után dugni akar?"

Ahelyett, hogy próbàlná megbeszélni a lánnyal és megérteni, mi is a probléma gyökere.

2024. febr. 5. 09:16
 16/29 anonim ***** válasza:
49%
Hát igen a szájába kell rágni, hogy tré van, mert vak. És ahelyett, hogy rákérdezne micsoda, mi nem tetszik valójában inkább még ő van megsértődve, mert neki a napi szinten való szex járna hiszen qrva jó benne. Aakrmibe lefogadom, hogy egyáltalán nincs mellette ha szüksége van rá, segíteni nem segít és inkább szexkapcsolatban vannak mint normális szerelmen alapuló kapcsolatban. Kommunikáció nulla és akkor csodálkozik miért nem akar vele ágyba bújni programozás után.
2024. febr. 5. 09:26
 17/29 anonim ***** válasza:
17%
Jaj de sok frusztrált nő kommentelt ide, édes jó istenem!
2024. febr. 5. 09:57
 18/29 A kérdező kommentje:

Emberek, ne vizionáljunk már olyat, amit sehol nem említettem. :D Nem sértődtem meg, csak nem értem a reakció miértjét. Azért nem mentem bele a kapcsolatunk részleteibe jobban, mert nem tűnt lényegesnek az eset szempontjából. Nincs köztünk féltékenység, ezen kívül nem merült fel semmi gond, törődöm vele. Ha visszautasítja a közeledésem, akkor nincs semmi gond, nem duzzogok, meg ilyen kreténségek, hanem ölelgetem.

Megpróbáltam megbeszélni vele, hogy mi a baj, de nem sokra jutottam ezzel. Az volt az eredmény, hogy nem tudná megmagyarázni, hogy miért van ilyen érzete.

2024. febr. 5. 09:58
 19/29 anonim ***** válasza:
44%

Haver, itt mindenki kivetíti a képzelt baját a kérdésedre.

Nincs semmi gond a kapcsolatoddal.

2024. febr. 5. 10:12
 20/29 anonim ***** válasza:
50%
Akkor önbizalomhiányos tőled függetlenül és annyiszor nincs kedve szexelni csak miattad csinálja, de akkor is gáz, hogy észrevetted, hogy önbizalomhiányos komolyan.
2024. febr. 5. 10:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!