Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az, ha egy közös program/"randi" után szexelni szeretnék a barátnőmmel?
Egyébként együtt élünk, rendben van a szexuális életem, szóval ha kettesben megyünk valahová, az nem arra megy ki, hogy hát legyen legalább ilyenkor szex.
Eddig úgy tűnt, mintha ezzel semmi gond nem lenne, a legutóbb viszont megjegyezte a barátnőm, hogy neki kicsit ez olyan, mintha csak a szex miatt mennék vele közös programokra, mert minden ilyen randi után kezdeményezek nála. És ez valahol, egy kicsit rosszul esik neki. De nem értem mi a baj ezzel. Szinte minden nap lefekszünk egymással, gyakran ő kezdeményez, egyébként láthatóan élvezi, meg utólag mondja is, hogy jó volt, aktív, nem csak fekszik és várja a végét. Akkor miért olyan rossz, ha azokon a napokon, amikor romantikus programunk van, akkor is kívánom őt a program után?
Én többek között azért vagyok a barátnőmmel, hogy lefeküdjek vele. Ha ez nem kéne, akkor a barátaimmal laknék egy legénylakásban.
Az, hogy egy kirándulás vagy színház vagy étterem után fekszünk le, vagy egy végig a lakásban fetrengő nap után, az mindegy.
A barátnőd fejében kell rendet tenni.
#11:
Azért barátnőt tartani, hogy legyen kivel ágyba bújni eléggé gáz.
A nők ha csak szexelni akarnak keresnek rá alanyokat, de ha többet is szeretnének akkor nekik nem elég a szex jóformán napról napra és különösen nem azért, hogy randin voltak hetente egyszer-kétszer.
Itt nem(csak) a barátnővel van gond hanem a kérdezővel, akinek a szex sokkal fontosabb, mint más.
12# javaslom a "többek közt" szó jelentésének ízlelgetését, illetve általában a szöveg jobb értelmezését.
A kérdező egy szóval nem állította, nem is sugallta, hogy a szex sokkal fontosabb, mint más.
Azt se írta, hogy milyen is az a kapcsolat valójában gondolom azért, mert szerinte maj'nem tökéletes hiszen neki a szextől fontosabb nincs semmi.
Egy nőn ha mégcsak észre se veszi, hogy valami nem stimmel legyen az kisebbségi komplexus, vagy bármi más és elvileg szereti akkor vagy nagyon éretlen vagy a szex szerinte a lényeg és minden más másodlagos.
Nem igaz, hogy a barátnő hibás egyedül ebben a történetben, mindkettő rendesen az.
Mint írtam ha még azt se vette észre, hogy baj van eddig az már baki. Ha meg masrol nem igazán szól ez a kapcsolat mint szex én nem is csodálkozom, hogy felszólalt a barátnő.
13 és mégis felhúzza az orrát, ha a lány jelzi, hogy neki valamivel gondja van, hiszen "miért baj az, hogy ő minden program után dugni akar?"
Ahelyett, hogy próbàlná megbeszélni a lánnyal és megérteni, mi is a probléma gyökere.
Emberek, ne vizionáljunk már olyat, amit sehol nem említettem. :D Nem sértődtem meg, csak nem értem a reakció miértjét. Azért nem mentem bele a kapcsolatunk részleteibe jobban, mert nem tűnt lényegesnek az eset szempontjából. Nincs köztünk féltékenység, ezen kívül nem merült fel semmi gond, törődöm vele. Ha visszautasítja a közeledésem, akkor nincs semmi gond, nem duzzogok, meg ilyen kreténségek, hanem ölelgetem.
Megpróbáltam megbeszélni vele, hogy mi a baj, de nem sokra jutottam ezzel. Az volt az eredmény, hogy nem tudná megmagyarázni, hogy miért van ilyen érzete.
Haver, itt mindenki kivetíti a képzelt baját a kérdésedre.
Nincs semmi gond a kapcsolatoddal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!