Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » El tudnád hinni a férjednek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El tudnád hinni a férjednek? Vagy mit gondolnál erről az egészről? lent leírom...

Figyelt kérdés
Ha hazamennél, a férjed otthon van már, bemész a fürdőszobába és látod, hogy a mosdó fölé szerelt fürdőszobaszekrénynek, aminek tükrös az ajtaja, az egyik ajtó hiányzik... Megkérdezed a férjed, hogy mi történt az ajtóval. Azt válaszolja, hogy a kádban akart borotválkozni és ezért leszerelte(!!) Kérdezed tőle, hogy miért nem a kézitükröt használta. Azért, mert állítólag elfelejtette, hogy van olyanunk... Mit gondolnál, mi történhetett? Mert én nem tudok napirendre térni efölött és mindenféle extrém elképzeléseim vannak. Azt tudni kell, hogy a férjem már bukott le apró hazugságokkal.
febr. 4. 20:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Az én pasimból ez simán kitelik. Gond nélkül elhinném 😅😂
febr. 4. 20:41
 2/15 A kérdező kommentje:
A szekrényajtó egyébként viszonylag nagy, egyáltalán nem az a kicsi, kézreálló, hogy valakinek logikus legyen azt használni kézitükörként...
febr. 4. 20:41
 3/15 anonim ***** válasza:
18%
A szeretője véletlenül összerúzsozta a tükröt, és sehogy sem tudták letörölni. Kénytelen volt leszerelni, és kidobni.
febr. 4. 20:42
 4/15 A kérdező kommentje:
Nincs kidobva, megvan az ajtó.
febr. 4. 20:44
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudom azt elképzelni, hogy egy szekrény ajtót tartva a kádban borotválkozik, vagy kitámasztja? próbálom elképzelni, de nem megy. Számomra ez nem logikus
febr. 4. 20:45
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Mert szerinted mégis mi történt? :D
febr. 4. 20:45
 7/15 A kérdező kommentje:
Én sem tudom valahogy elképzelni, egyáltalán nem áll kézre, támasztó sincs rajta, nem tudom, hogy akarta, vagy hogy tudta használni.
febr. 4. 20:47
 8/15 A kérdező kommentje:

6-os válaszolónak: Nem szeretném offolni a kérdést a találgatásaimmal, ezért inkább nem írnám le.

Csak arra vagyok kíváncsi, hogy más elhinné-e, vagy én vagyok a balek, akinek nem egyértelmű, hogy itt valami nem kerek...

febr. 4. 20:51
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Szereljetek tükröt a kád melletti falra. Amúgy jó ötlet.
febr. 4. 20:52
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Én el tudnám képzelni, vannak nagyon kreatív emberek. Te mire gyanakszol, kérdező?
febr. 4. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!