Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Általánosságban elmondható,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Általánosságban elmondható, hogy a férfiak le fognak lépni az első párjuk mellől, hogy kipróbálják mással is a szexet/párkapcsolatot?

Figyelt kérdés
Én így jártam illetve két barátnőm is. Egyik barátnőmet 4.5 év után dobta a párja, hogy új impulzusok kellenek neki és amúgy se tarthat örökké egy kapcsolat sem. A másik rosszabbul járt, az első szexük után kb 3 héttel már bepróbálkozott másik csajnál szexre. Velem az volt, hogy az exem elkezdett egy másik lánnyal napi szinten beszélni és flörtölni, szexről is beszéltek. Én voltam a hülye, hogy amikor lebukott, nem szakítottam egyből, de mondta, hogy bár nem tudja megmagyarázni, miért tette, de már nem fogja és le is tiltotta a lányt. Rá pár hónapra ez megint megtörtént egy másik lánnyal, ekkor már nem akartam vele maradni, de ő se velem és mondta, hogy az apja is ilyen volt, hogy mindig csajozott (4. feleségével van együtt és minddek van közös gyerek), és ő is olyan hogy mindig mennie kell tovább a következőre...
2024. febr. 1. 14:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
73%

"Nem. Több párt is ismerek, ahol az első kapcsolat lett a befutó. Bátyám is kb 6 éve van az első párjával. Mi 2 éve vagyunk együtt a párommal..."

Azért 2 meg 6 éves kapcsolatokat említeni, mint örök szerelem, azért elég erős. Ha 50 év múlva is együtt lesznek, akkor lesz igaz.

2024. febr. 2. 01:47
 12/12 anonim ***** válasza:

Ez rám nem igaz. Bár nem éltem ki magamat, de első komolyabb párommal is én terveztem volna jobban és idősebbként ő nem. Én ragaszkodó típus vagyok.

35/F

2024. febr. 3. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!