Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Első randi után mit várjak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randi után mit várjak? Mennyi idő telik el a két randi között általánosságban?

Figyelt kérdés
Randiztam egy sráccal, jól elvoltunk. Sokat nézett a szemembe, udvarias volt, megölelt mielőtt szálltam fel a buszra, majd azt mondta, hogy mindenkepp írjak, hogyha épségben hazaértem (nem egy városban lakunk). Írtam is, azóta nem sokat beszélünk (igaz előtte sem sokat írtunk). Mondta, hogy szeretne második randit is.
2023. aug. 27. 01:52
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én azt mondom, hogy max. 2-3 napon belül szeretnék hallani valami konkrét tervet a második randit illetően, aztán jövő héten meg is ejteni azt. Aki ennél hosszabb ideig húzza, az nem nagyon akar tőlem semmit. Persze vannak különleges helyzetek, kivételek, amikor valamiért mondjuk ez nem hozható össze, de akkor ezt le kommunikáljuk egymást közt.
2023. aug. 27. 03:54
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha volt intimitás puszi ölelés vagy akár csók én férfiként akár már másnap kezdeményezek és legkésőbb kövi hétvégén vagy péntek este újabb randira megyünk a csajjal.

Ahogy neki ideje van és kedve.

2023. aug. 27. 04:18
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az elsővel

N

2023. aug. 27. 09:47
 4/4 anonim ***** válasza:
3év +-2nap
2023. szept. 6. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!