Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire lusta, vagy csak megerősítésre van szüksége?
Barátnőmmel 2-2.5 éve ismerkedtem meg. Akkor volt 23 éves, 167 centi és 68-72 kiló között valahol. Azóta nagyon durván hízik. Tavaly ilyenkor 85 kiló volt, és azóta nem áll mérlegre, de a 85 kilósan vett ruhái már nem jönnek fel rá, szóval bőven 90 fölé, valahol 95 kilóra saccolom.
Mindig mondja, hogy mennyire zavarja, hogy változtatni akar és fogyózik, ennek ellenére egy végigsírt este után a másnapi bevásárlásnál rakja be a cukros üdítőt a kosárba, amiből megiszik 1.5 litert egy nap, hazafelé ugorjunk be a mekibe, stb. Még azt sem lehet mondani, hogy rossz a közeg, mert én mindig egészségesen főzöm, heti 5x edzek, hobbi testépítő vagyok, szóval minden adott lenne, hogy fogyjon, ha akarna. Engem abszolút nem zavar az alakja, mert a nagyon kövér lányokat is szeretem, szóval részemről akár 150 kilóra is hízhat, de az nagyon frusztráló, hogy állandóan siránkozik, de semmit nem tesz érte. Akkor miért panaszkodik?
Amíg benne nem érik meg az elhatározás, addig semmit sem tudsz vele csinálni. Ő egyértelműen tisztában van a külsejével és valószínűleg az is frusztrálja, hogy te kigyúrt Józsi vagy, míg ő meg Duci Juci. Én is úgy gondolom, hogy aki le akar fogyni, az letud. Nincsen ha meg de. Csinálja és kész. Pár éve a férjem mondta nekem, hogy de jó, hogy nem olyan nő vagyok és le tudok fogyni. Mert le akarok fogyni. Olyankor pedig pontosan elvesztem magamtól a cht. Nincsen cukros löttyök, nincsen gyorskaja, csak víz, édesítőszeres kávé és fehérjedús étrend. Pont. Valóban sóvárogtam az elején a ch után, de az csak átmeneti volt. 1 hónap után már rohadtul nem kellett semmi sem, ami édes. 6 hónap alatt egy 10-est dobtam le magamról, pedig megjegyzem másfél éve szültem! Ő nem akarja még eléggé, ennyi. Ne erősíts rá, hanem mond meg neki, hogy ez nagyon nem jó. Magának sem tetszik (ez egyértelmű ahogyan írsz róla), és ha magának nem tetszik, akkor már pedig az lesz a megoldás, hogy elkezd diétázni és edzeni! Nincsen nehéz dolga testépítő mellett életmódot váltani. Semmiképpen se hagyd, mert fiatal még ő ahhoz, hogy legyen egy gyógyszeresen kezelt hypertóniája vagy egy kettes típusú diabétesze. Lehet, hogy már inzulin rezisztenciája is van. Aztán, ha 1-2 év múlva gyereket akartok, lehet, hogy nem fog jönni, mert az életmódjával szétcseszte a hormonjait is. Ha nem most, akkor majd a babatervezésnél kell életmódot váltania.
De azt tudd, hogy a döntés még mindig az Övé! Ha nem akar lefogyni akkor nem tudsz rajta segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!