Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogtalan elvárni hogy a párom álljon ki mellettem, és igazságtalanság esetén védjen meg?
A közeli barátaival én is jóban lettem, és segítettem nekik munkailag ebben-abban. Párszor már én kértem vissza tőlük segítséget, és minden alkalommal lemondták és cserben hagytak. Nyilván nagyon rosszul esik hogy kihasználnak (soook órám benn van ezekben), ezért megkértem a párom hogy kérdezzen már bele náluk, mi a gond, vagy az ígéretek tartása hol csúszik el, mert nekem gyakorlatilag csak hazudnak ha kérdezek.
A párom legyintett hogy ezzel ne is foglalkozzak, ő se fog, nem érnek annyit. Jó nagy veszekedés lett belőle, ugyanis ami szerinte nem jogos amiatt ő nem véd meg. Nem érdekli hogy rosszul érint a kihasználás, szerinte csak legyintenem kéne rá, ezért jobb lenne ha őt se fárasztanám ezzel. Azt mondta hogy annyi mindenben segít nekem, (ami így is van), de ebben nem fog. Gyakorlatilag sose tapasztaltam az évek alatt hogy verbálisan kiállt volna értem.. és ez a sok másterű támogatása ellenére is fáj.
Most akkor jogosan bántottam meg én őt, vagy szerintetek hol csúszott el, és kinek kéne belátnia valamit? :(
Igen, azt gondolom ez egy nagyon jó kapcsolat, csak más az érzékelés etéren. Nyilván személyiségjegyekben eltérünk, tehát ilyen előfordulhat.
Úgy teszek ahogy írtad.
Köszi a meglátásokat, all.
#19 vagyok.
A végkövetkeztetés lemaradt:
Vagyis egy olyan emberrel vagy együtt, akit nem zavar, hogy jellemtelen a barátja. Ez azért őt is minősíti. Tudod: madarat tolláról, embert barátjáról.
Én elgondolkodnék a kapcsolaton...
Azta.
Férjem is azt mondta hogy ne foglalkozzak a hülye gyerekeivel( felnőttek), mert az előző párjával is iszonyat sokat szemétkedtek.
Nem állt ki mellettem.
Úgyhogy sokadik patkánykodásnál kiálltam magamért és azóta eltakarodtak az életünkből.
Tudom hogy “jaj dehát a férjem gyerekei “ de bmeg odáig mentek hogy feljelentettek minket hamis vádakkal.
Na most lehet az a jóisten is, de számomra csak egy idegen aki mocskoskodik.
Megfogadtam hogy ha mégegyszer felbukkannak és tesznek ellenem valamit, feljelentem őket. Olyan dolog jutott a tudomásomra amiért börtön jár.
Nem vagyok én senki bohóca hogy tartsam a hátam mert nekik kell egy boxzsák.
Okosabb lett volna ha a férjem kiáll mellettem , elmagyarázza nekik hogy ez nem helyes, de hagyta nekik.
Utolsó vagyok.
Remélem tudod hogy te nem vagy köteles szivességeket tenni senkinek csak úgy ?
Nem kell. De lelkiismeret furdalás nélkül mondj nemet.
A párod pedig egy faék ember, nincs benne gerinc, fél tőlük.
"Meg egy gerincgondolat lemaradt: valahol azért várom a segítségét, mert nyilván az ember bízik a párjában"
Bízni valakiben nem egyenlő azzal, hogy vele végezteted a piszkos munkát. Tudod, más micsodájával a csalánt...
Hát ezt nem értem, jól lepontoztatok. Ha a párom anyjával van bajom, akkor a páromhoz kell szaladni, és neki szólni, hogy szóljon, mint az oviban, de ha a párom haverjairól van szó, akkor a páromat kikerülhetem, és beszélhetek velük.
Kellene valami szabálykönyv erről, hogy mondhassam a helyes dolgot.
#22:
Én úgy gondolom, hogy párod olyannyira kisebbségi komplexusban szenved, hogy mindegy neki ki van körülötte csak legyen. Aki jó hozzá ahhoz ő is az, de sajnos bezavar nála az, hogy minden mindegy neki.
Szóval hiába szeret ő téged azért, hogy ennek is annak is megfeleljen tudatalatt inkább qssol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!