Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vénlány akar maradni?

Figyelt kérdés

2 hónapja ismerkedek ezzel a lánnyal, eddig úgy tűnt, minden szó szerint tökéletes. Csodaszép arc, fitt test, meglepően értelmes, jó humorú csajszinak ismertem meg, sok randin voltunk, együtt töltöttük a Szilvesztert, bemutattam a haverjaimnak, főzött rám és ápolgatott amikor beteg voltam.

Olyan jól alakult minden, mondom, akkor most már hivatalossá teszem a dolgot, vasárnap megkérdeztem romantikus vacsora közben, hogy lesz-e a barátnőm. Erre egy ilyet bedob, hogy az exével 3 éve szakítottak és ő akkor tett egy fogadalmat, hogy a szakítás napjától 10 évig nem fog komoly kapcsolatba lenni senkivel, még 7 év van hátra. És ő mennyire ragaszkodik hozzám, de nem fogja meghazudtolni önmagát és így csak laza kapcsolatot tud velem elképzelni.

Ez így most mit jelentsen?

2024. jan. 30. 08:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha igaz akkor elég beteg a gondolkodása, jobb ha hagyod. Ha pedig csak kifogás, akkor is jobb ha hagyod, ne is tudj róla ha nyaron találkozik egy olyannal, akivel 2 honap alatt össze is költözik...
2024. jan. 30. 08:40
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen mindegy, hogy igaz vagy sem. A helyzet nem változik, nem vesz komolyan. Te szerelmes vagy, ő meg másokkal is kefélne, ismerkedne.

Ha van egy kist tartásod, lezárod.

2024. jan. 30. 09:32
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Örülnék neki, ha engem ilyen egyszerű döntési helyzetekkel áldana meg a sors.
2024. jan. 30. 09:38
 14/20 anonim ***** válasza:
96%

Én akkora balphaszságnak tartom azt, hogy megy a nagy love, mindenkinek bemutatod, aztán két hónap múlva megkérdezed, hogy lesz-e a barátnőd?

Hát mi a búbánatos franc volt akkor addig? Társalgó péniszmasszirozó laza csajhaver?

Én ha ismerekedek egy nővel, az első egy-két randin megbeszéljük az értékrendet, az elvárásokat. Ha nem egyezik, nem folytatom.

Öreg vagyok én még ehhez, 48, de tényleg nem értem ezt a szexkapcsolatos meg laza barátság extrákkal dolgot, aztán meg itt sírtok, hogy se gyerek, se feleség, de még egy normálisabb barátnő se néz ki.

2024. jan. 30. 09:59
 15/20 anonim ***** válasza:
93%
Ez hülye, már bocs 🤣
2024. jan. 30. 10:00
 16/20 anonim ***** válasza:
93%
Lefordítom: Érzi hogy nem téged keres ezért folyamatosan nyitott szemmel jár, de annyira meg nem rossz veled hogy megszakítsa a “kapcsolatot”. Pillanatnyi időtöltésnek jó vagy, de majd ha jön a számára megfelelő akkor azzal érdekes módon nem kell 7 évet várni. (WTF???) Legalább annyi tisztesség volt benne hogy nem hazudott sem magának sem neked arról, hogy kölcsönös az érzésed. Lépj ki ebből és keress olyan lányt, aki nem mondvacsinált f@szsagokkal, burkoltan offol.
2024. jan. 30. 10:26
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is fura ez. Miert kellett 2 honapig varni, miert nem tisztaztatok le az elejen, hogy ki mit akar? Hogy mutattad be a haveroknak? Mint a baratnodet? Akkor a csaj nem szolt, hogy “acsi, nem jarunk”?
2024. jan. 30. 11:28
 18/20 anonim ***** válasza:
79%
A laza kapcsolat általában szexet jelent.
2024. jan. 30. 12:51
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
Ha hagyja magát dugni, akkor megéri rá várni hét évet.
2024. jan. 30. 14:32
 20/20 anonim ***** válasza:
A 9-es jól leírta
2024. jan. 30. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!