Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vénlány akar maradni?
2 hónapja ismerkedek ezzel a lánnyal, eddig úgy tűnt, minden szó szerint tökéletes. Csodaszép arc, fitt test, meglepően értelmes, jó humorú csajszinak ismertem meg, sok randin voltunk, együtt töltöttük a Szilvesztert, bemutattam a haverjaimnak, főzött rám és ápolgatott amikor beteg voltam.
Olyan jól alakult minden, mondom, akkor most már hivatalossá teszem a dolgot, vasárnap megkérdeztem romantikus vacsora közben, hogy lesz-e a barátnőm. Erre egy ilyet bedob, hogy az exével 3 éve szakítottak és ő akkor tett egy fogadalmat, hogy a szakítás napjától 10 évig nem fog komoly kapcsolatba lenni senkivel, még 7 év van hátra. És ő mennyire ragaszkodik hozzám, de nem fogja meghazudtolni önmagát és így csak laza kapcsolatot tud velem elképzelni.
Ez így most mit jelentsen?
De, egész biztosan csak kifogás. Ha lennél olyan jó,mint az exe, akkor szóba se hozzá ezt a baromságot, hanem együttvagytok.
Az, hogy NEKED minden tökéletes, mert neked tetszik, neked bejön az ő humora, ő főzött neked, ő gondoskodott rólad, ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy ő akárcsak szerelmes lenne, vagy te olyan férfi lennél, akit keres.
Megmondta: csak laza kapcsolatot tud veled elképzelni. A többi csak rizsa.
Kérdező, az a legjobb, ha megmondod, hogy neked vagy minden kell, vagy semmi. Úgyhogy te ezt itt akkor lezárod, neked ő komoly kapcsolatra kell, a laza kevés. Nem akarsz sérülni, illetve nem jobban a mostaninál, és inkább ne találkozzatok többé.
Ha ő érez valamit, akkor még mindig nagyobb esélyed van, hogy ràjön, hogy nem akar elveszteni, és ő fog újra jelentkezni. Ha nem jelentkezik, akkor meg jobb is, ha vége. Gondolom, nem akarsz akkora csalódást te se átélni, ami után 10 évig gyászolod a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!