Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak kötekedés, ugye?
Előzmény: a kutya felugrott az ágyra és megette a párom vacsoramaradékát amíg nem figyeltem. A kutya már volt beteg kajamaradékoktól, most spec diétán van.
A pasim amint meglátta, leordította a fejemet hogy hogy lehettem ilyen marha hogy megengedtem a kutyának, hogy felmenjen az ágyra. (Nem engedtem meg neki hanem sutyiba felugrott én meg nem vettem észre.) A párom ettöl kezdve elkezdett hülyén viselkedni.
Este még kötekedős smst is kaptam. Az enyém a kutya, és borzasztóan aggódok érte én is, de a kötekedés nem fogja megjavítani a helyzetet. Bemásolom a beszélgetést:
(D): Mi a reakciód arra, hogy Gyöngyike megette a maradékokat? Megosztanád a gondolataidat vagy aggályaidat? Vagy inkább csak eltereled megint a témát és rámmutgatsz hogy kiabáltam?
(Én): én is aggódk
de a kiabálás nem fogja visszahozni a kajádat
az meg pláne nem segit ha kisetalsz a szobabol amikor megkérdezem hogy éhes maradtál e
(D): Mik az aggályaid?
(Én): ?
most ezt témleg le akarod hogy írjam?
(D): Megint csak rám mutogatsz hogy kiabáltam.
(Én): miféle hülye kérdés ez??
(D): Megosztanád velem is hogy mik az aggályaid pontosan Gyöngyikével kapcsolatban?
(Itt elszakadt a cérna nálam és letiltottam.)
Miféle barom kérdések ezek? Elmentek otthonról? Vagy mi a baja? Ezt jól látom hogy kötekedés, ugye? Már csak a szóhasználat is a plafonra kerget fel
Mivan?
Kutya ne menjen fel, ágyba nem eszünk. Ennyi.
A párbeszédnek meg kb semmi értelme.
Gyöngyikét kivágnám...semmi keresnivalója az ágyban. Mondjuk nálam lakásba sem jöhetne be.
Ez a párbeszéd amúgy teljesen értelmetlen. Azt sem értem, nem laktok együtt, hogy sms-ben beszéltek? Akkor hogy ette meg a párod vacsiját.
Te meg a fejére olvashatod, hogy minek evett az ágyban, eleve nem eszünk ott, arra ott az asztal.
Meg minek hagyta ott, hol él ez, disznóólban?
Na mindegy... A kutyának jobbulást.
Mit tudtok ezen ennyit problémázni? A kutya felment, megette a maradékot. Írtad hogy volt már baj belőle, de azért nem halálos mérget kapott, legközelebb majd jobban figyeltek. Arra is, hogy ne legyen fent az ágyban. Ennyi.
A párbeszédet meg nem értem, teljes katyvasz. Szerintem inkább egymással van a bajotok mert ebből a szituból nem tudom hogy lehet egy letiltós balhét csinálni.
Milyen kérdés ez, hogy mik az aggályaid? :D
Gyöngyike amúgy nagyon cuki név egy kutyának :) Én a kutyára szavazok.
1. A kutya nincs megnevelve. Támogatom, hogy a kutya velünk együtt a lakásban éljen, de igenis legyenek no-go zónák: én pl mindig úgy neveltem a kutyámat, hogy a hálószobába és a konyhába nem mehet be.
2. A párod sincs megnevelve (az anyja által). Ha már az ágyban eszik, akkor legalább arra méltóztasson, hogy a maradékot vigye ki a konyhába, és vagy csomagolja el, vagy dobja ki a kukába, esetleg mosogasson is el maga után.
Az egymás cséplése helyett meg kellene tanulnotok kommunikálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!