Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen agyi problémája van a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen agyi problémája van a páromnak? (Már nem tudom ezt máshogy hívni..)

Figyelt kérdés
Pár honapja vagyunk egyutt (nem elunk meg egyutt). Nagyjabol tisztaban vagyok vele, hogy miket szeret (izles, etelek stb..) de azert nyilvan ennyi ido alatt még nem tudtam meg mindent rola. Mindig probalok a kedveben jarni, hogy jo legyen neki minden. Kovetkezo volt a legutobbi szitu: ott voltam nala 1 hetet, o napkozben dolgozott, en este vartam haza. Egyik nap kitalaltam, hogy fozok neki valamit mire hazajön, mert mindig csak rendelunk vagy elmegyunk valahova enni - korabban foztem mar neki, es ízlett neki a foztom. Gondoltam jol esne neki. Megirtam neki napkozben, hogy csinalok vacsit, visszairt, hogyha mar boltban vagyok, vegyek neki edesseget. Vettem neki 3 fajta edesseget, tudtommal mindet szereti, nyilvan azert is vettem azokat. Szeretettel vartam haza, pont kesz lettem mindennel mire megjott. Kiraktam neki talcara a kajat szepen. Itt kezdodtek a gondok. 1. Meglatta, hogy a 3 edesseg kozul 1 olyan, amit o nem is szeret, es elkezdett szidni, hogy minek veszek neki ilyet, majdpedig bekozolte, hogy inkabb ezt meg azt kellett volna vegyek helyette (ugyebar amikor korabban rakerdeztem, mit vegyek neki, nem mondott semmit.. raadasul amit a fejemhez vagott, hogy miert nem azt vettem, nem is tudtam rola, hogy szereti). 2. Belekostolt a kajaba: sotlan. Elkezdett flegmazni, hogy hogy adhatok neki olyan etelt, ami ilyen rossz (nekem izlett). Es innentol megindult a lejto.. ilyenkor barmit mondok, barmit ervelek, nem lehet ellene igazam. Hiaba kerek bocsanatot, hogy olyat vettem/foztem, ami neki nem izlik, semmi nem jo. Nem tudok ilyenkor jot szolni neki, de az is baj, ha csak csendben vagyok. Megkaptam, hogy egy agyatlan nyomorek vagyok, mert o tudta volna, hogy mit vegyen nekem ami jo, es en nem is ismerem ot es ne beszeljunk ma tobbet. Miert csinalja ezt? Milyen ez az embertipus? Ezenkivul, az esetek 80%-ban egy aranyos, kedves, szeretethianyos ferfi, aki mindent megad nekem. De van az egyutt toltott idonk kb 20%ában hogy rajon az ilyen 5 perc (inkabb 500 perc, mert ezekutan nem is akar velem beszelni mar hanem lefekszik aludni) es nem tudok vele mit kezdeni. Ha csendben vagyok az a baja, hogy “akkor ne is szolj hozzam” ha mondok valamit, az a baja, amit mondok.. ha megkerdezem, mit kellene erre mondanom, azt mondja “ezzel mindent el is mondtal”. Es o sosem lehet hibas semmiben, o sosem ker bocsanatot, neki mindig igaza van, ellene nem lehet érvelni, mert en egy hulye vagyok.. multkor ugyanilyen hisztit levagott, hogy bementem a boltba neki uditoert es 2 olyat vettem, amilyet legutobb is - mert tudtam hogy szereti - es hogy mindig csak ilyet hozok, o ezt nem issza meg mert mar unja… Akkor miért nem mondja meg, mielott bemegyek/kerdezem hogy milyet akar… semmi nem jo neki soha, de ezt be is ismerte egyszer, hogy neki nem lehet megfelelni.. megkaptam azt is a vacsora eset utan, hogy milyen nő vagyok en hogy nem tudok fozni (foztem mar neki korabban tobbszor is, azzal sose volt baja, a sutijeimet egyenesen imadja, ilyenkor ez hirtelen megis feledesbe merul nala).. mit tegyek vele? Normalis?…

2024. jan. 29. 20:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
97%

Én konkrétan az arcába vágtam volna a kaját.

35/F

2024. jan. 29. 22:04
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Tusztára mintha valaki az exemről írna…

7 évet áldoztam egy ugyan ilyen természetű nőre…

Annyira hozzászogtam, hogy remegve figyelem, hogy éppen mi az óhaja, hogy hiába 1.5éve elköltözött, a mai napig bennem van, hogy meg akarok felelni a régi “elvárásoknak”…

Teljesen belebetegedett az agyam 7 év alatt…

Én azt mindom, márpedig rühellem, hogy itt mindig mindenkinek az a válasza, hogy szakíts… de a saját mentális egészséged érdekében mondom, rohadtul egészségtelen hosszútávon tetvezni egy ilyen emberrel…

Nem is tudom, hogy ez nárcisztikus, vagy mi a jó szó erre, de borzalmas…

Vot olyan, hogy éjszaka közepén, úgy hogy egy faluban lakunk, felébresztett, hogy ő úgy enne egy milka csokit, hozzak…

8km a legközelebbi benzinkút… biciklivel!!! Úgy, hogy reggel munka.. éjjel 2kor… benzinkúton csak cseresznyés milka volt… vittem…

Ő azt nem kívánja, ő csoki csokit akart, nem igaz, hogy ilyen szerencsétlen vagyok..

ez volt az utolsó, ami ordítást ez után kapott azt nem tette zsebre, másnap mikor hazaértem munkából félig üres volt a lakás.

2024. jan. 30. 07:55
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom... :/

"ezt be is ismerte egyszer, hogy neki nem lehet megfelelni"

Na, itt van a kutya elásva. Ha már most kijelenti, hogy neki soha semmi nem lesz jó, akkor feleljen meg neki a hóhér. Máskor meg vegyen magának kaját és innivalót, aztán majd eldönti mi a jó neki éppen...

Nem tudom milyen az a 80%, de ha elviseled ezért a maradék 20%-ot, akkor nyeld le a békát, de én tuti kiadnam az útját. Hisztizzen másnak. Vagy menjen el szakemberhez a dühkezelésével.

2024. jan. 30. 07:59
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Egy percet nem pazarolj erre a phaszra.
2024. jan. 30. 09:14
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Aki engem agyatlan nyomoreknak nevez, az takarodjon vissza az anyjaba. Senkitol nem turom ezt el. Voltak mar veszekedeseink a ferjemmel, de sosem minositettuk egymast.

En a helyedben kidobnam a fszba, jobbat erdemelsz.

2024. jan. 30. 11:35
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
De ha tényleg nem kamu, akkor miért is vagy még vele egyáltalán?
2024. jan. 30. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!