Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen agyi problémája van a páromnak? (Már nem tudom ezt máshogy hívni..)
Én konkrétan az arcába vágtam volna a kaját.
35/F
Tusztára mintha valaki az exemről írna…
7 évet áldoztam egy ugyan ilyen természetű nőre…
Annyira hozzászogtam, hogy remegve figyelem, hogy éppen mi az óhaja, hogy hiába 1.5éve elköltözött, a mai napig bennem van, hogy meg akarok felelni a régi “elvárásoknak”…
Teljesen belebetegedett az agyam 7 év alatt…
Én azt mindom, márpedig rühellem, hogy itt mindig mindenkinek az a válasza, hogy szakíts… de a saját mentális egészséged érdekében mondom, rohadtul egészségtelen hosszútávon tetvezni egy ilyen emberrel…
Nem is tudom, hogy ez nárcisztikus, vagy mi a jó szó erre, de borzalmas…
Vot olyan, hogy éjszaka közepén, úgy hogy egy faluban lakunk, felébresztett, hogy ő úgy enne egy milka csokit, hozzak…
8km a legközelebbi benzinkút… biciklivel!!! Úgy, hogy reggel munka.. éjjel 2kor… benzinkúton csak cseresznyés milka volt… vittem…
Ő azt nem kívánja, ő csoki csokit akart, nem igaz, hogy ilyen szerencsétlen vagyok..
ez volt az utolsó, ami ordítást ez után kapott azt nem tette zsebre, másnap mikor hazaértem munkából félig üres volt a lakás.
Jézusom... :/
"ezt be is ismerte egyszer, hogy neki nem lehet megfelelni"
Na, itt van a kutya elásva. Ha már most kijelenti, hogy neki soha semmi nem lesz jó, akkor feleljen meg neki a hóhér. Máskor meg vegyen magának kaját és innivalót, aztán majd eldönti mi a jó neki éppen...
Nem tudom milyen az a 80%, de ha elviseled ezért a maradék 20%-ot, akkor nyeld le a békát, de én tuti kiadnam az útját. Hisztizzen másnak. Vagy menjen el szakemberhez a dühkezelésével.
Aki engem agyatlan nyomoreknak nevez, az takarodjon vissza az anyjaba. Senkitol nem turom ezt el. Voltak mar veszekedeseink a ferjemmel, de sosem minositettuk egymast.
En a helyedben kidobnam a fszba, jobbat erdemelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!