Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen agyi problémája van a páromnak? (Már nem tudom ezt máshogy hívni..)
"...Es o sosem lehet hibas semmiben, o sosem ker bocsanatot, neki mindig igaza van, ellene nem lehet érvelni, mert en egy hulye vagyok..."
A nárci emberek sosem hibásak mindig a másik a hibás, nem lehet nekik megfelelni, mert önmagukkal sem elégedettek és sajnos pszichológus se tud rajtuk segíteni. Súlyos személyiségzavar és olyan szinten tönkretesz téged ha vele maradsz, hogy a saját testi/lelki épséged veszélybe fog kerülni. Még azt is megfogod kérdőjelezni, hogy a víz színtelen, vagy fehér, mert ő szerinte fehér. Képes lesz megverni aztán ígérgetni, hogy többet nem teszi, de rád fogja keni, hogy a te hibád volt azért kaptál, vagy azt, hogy túlérzékeny vagy, te vagy a beteg. Pedig nem, ő neki van komoly mentális betegsége ami nem gyógyítható úgyhogy menekülj!!!
Bocs de csak odáig olvastam hogy "kiraktam neki tálcára" (kb 15. sor telefonon).
Nyilván troll kamukérdés, de azért megkérdezném hogy komolyan ilyen suttyó senkikért kéne bármit is megtenni mint a kérdésben leírt képzeletbeli pasi? Én egy kenyeret nem kennék meg vajjal ilyen szutyoknak, de egyébként senkinek aki nem kisgyerek. (Amúgy nem is teszem, cselekvőképes felnőtt ember a férjem, de ezek a vergődések itt pusztítóak...)
"Megkaptam, hogy egy agyatlan nyomorek vagyok"
Nem vagy az, de ha lenne egészséges önbecsülésed és önértékelésed, akkor az első ilyen megnyilvánulása után kisétáltál volna az ajtón és egyúttal az életéből.
Szerintem a "neki milyen agyi problémája van" kérdés helyett sokkal hasznosabb és fontosabb lenne arra koncentrálnod, hogy neked milyen problémáid vannak vele most, és milyen problémák várnak még rád, ha benne ragadsz ebben a kapcsolatban.
És érdemes lenne egy őszinte választ keresned magadban arra a kérdésre, hogy miért tűrsz el bárkitől is ilyen bánásmódot? Szerinted ezt érdemled?
Szerintem nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!