Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kezeljem, ha a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezeljem, ha a barátnőm férfi "haverjának" bejön a barátnőm?

Figyelt kérdés

Nem szeretem kimutatni a féltékenységet, de belül zavar.

Nem tudom, hogy a barátnőm felismerte-e, hogy a haverja nem csupán haverként tekint rá, avagy sem..szerintem a nők megérzik ezt.

Nekem mit kéne csinálnom ebben a helyzetben?

Nyilván, ez csak az én megérzésem, hogy több is van a srác részéről, de láttam, hogy néz rá és hogyan beszél vele..

27/F

26/N

jan. 29. 10:13
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Arcplasztikàval
jan. 29. 13:50
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha elmegy valahova a baratnodel ahol kettesben vannak azzal ad remenyt.. tok mind1 hogy egy kave vagy vasarolni mennek..
jan. 29. 15:45
 23/28 anonim ***** válasza:

Miket vásároltak együtt?

Ne szólj semmit a barátnődnek, csak tartsd nyitva a szemed.

jan. 29. 16:36
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Én azon gondolkodnék el, hogy miért nem velem megy el vásárolni, stb., talán ha tennék ezügyben, akkor velem menne el más helyett, és kevesebbet kéne agyalnom.
jan. 29. 18:57
 25/28 Senior Séf ***** válasza:
30%
Válassz olyan bányarémet, aki nem kell senki másnak.
jan. 30. 18:07
 26/28 anonim ***** válasza:
46%
Senior Séf, ennyi erővel már azt is mondhattad volna, hogy kérdezze meg a barátjnőjét, hogy melyikük fasza nagyobb.
jan. 30. 19:57
 27/28 anonim válasza:

Ismerős a helyzet, annyi különbséggel hogy barátnőm korábban szexelgetett is a "haverjával" egyben munkatársával. Amikor összejöttünk akkor elmondta, meg hogy már lezárva stb, de a srác láttam hogy nem adta fel, párom elhitte hogy már tényleg nem akar semmit a munkatársa csak beszélgetni.

Miután összeköltöztünk, a srác szóba se állt vele, vissza se írt neki, szóval belátta hogy naiv volt és nem vette észre hogy még mindig nem közömbös.

Szóval én hagynám ha megbízok benne, mert még én éreztem magam kellemetlenül ha kinyilvánítottam nem tetszésemet. Aztán ha szerencséd van eltávolodnak egymástól.

febr. 1. 14:14
 28/28 anonim ***** válasza:
27. Ilyen novel sem jonnek ossze.
febr. 1. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!