Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezeljem, ha a barátnőm férfi "haverjának" bejön a barátnőm?
Nem szeretem kimutatni a féltékenységet, de belül zavar.
Nem tudom, hogy a barátnőm felismerte-e, hogy a haverja nem csupán haverként tekint rá, avagy sem..szerintem a nők megérzik ezt.
Nekem mit kéne csinálnom ebben a helyzetben?
Nyilván, ez csak az én megérzésem, hogy több is van a srác részéről, de láttam, hogy néz rá és hogyan beszél vele..
27/F
26/N
Baszki, de miért szóljon a havernak? Ő csak a lehetőséggel él(ne). A barátnőnek kéne tartoznia hűség felé a kérdező iránt. Akit lehet vinni azt is úgyis lehet, hogy tiltod, hogy táv van köztük meg úgyis, hogy az orrod előtt másznak egymásra.
Miért kéne a kérdezőnek lenézetnie magát egy hűtlen /játszmázós dög miatt? Szakítani kéne. A másik pasas meg hadd vegye kezelésbe, vagy szenvedjen ő a kérdező helyett ha neki úgy jó.
Miért kéne egy manipulációra/kihasználásra való féreg miatt megalázkodni vagy szenvedni?
"Mit néznétek el a barátnőtöknek egy ilyen férfival való közös program kapcsán?
Pl. Ha elmenne vele vásárolgatni, vagy sportolni, stb...ezt "elnéznétek"? Vagy akkor már szólnátok?
Belefér a haverságba, nincs mit "elnézni".
Ha te nem mész vele, nem ülhet otthon állandóan egyedül.
Szerintem a nők ezt jól megérzik..
Szóval SZERINTEM tudja.
Én úgy döntöttem, hogy hagyom.
Semmi értelme felhozni. Ha szeret, akkor majd kezeli a helyzetet és tudtára adja, hogy "ennyi és ne tovább".
Az lehet, hogy megérzi, de azért valahogy ha beszélgetni akarsz a dologról, hát valahol el kell kezdeni. Sok kapcsolat meg pont abban megy tönkre, hogy a kommunikáció nem működik. És most éppen azon az elhatározáson vagy, hogy nem kommunikálsz.
Persze a te kapcsolatod, te tudod...
"SZERINTEM tudja.
Én úgy döntöttem, hogy hagyom.
Semmi értelme felhozni. Ha szeret, akkor majd kezeli a helyzetet és tudtára adja, hogy "ennyi és ne tovább".
Jól teszed, ha bízol benne.
Egészen valószínű, hogy tudja, hogy tetszik a srácnak.
Mivel munkatársak, még az is lehet hogy több időt tölt vele, mint a barátjával, így szerintem gáz, hogy még a szabadidejében is vele lóg. Menjen egy barátnőjével vásárolgatni.
A véleményem az egyébként, hogy talonban tartja, ha veled nem jön össze a dolog, különben nem barátkozna vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!