Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kezeljem, ha a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezeljem, ha a barátnőm férfi "haverjának" bejön a barátnőm?

Figyelt kérdés

Nem szeretem kimutatni a féltékenységet, de belül zavar.

Nem tudom, hogy a barátnőm felismerte-e, hogy a haverja nem csupán haverként tekint rá, avagy sem..szerintem a nők megérzik ezt.

Nekem mit kéne csinálnom ebben a helyzetben?

Nyilván, ez csak az én megérzésem, hogy több is van a srác részéről, de láttam, hogy néz rá és hogyan beszél vele..

27/F

26/N

2024. jan. 29. 10:13
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
21%

Baszki, de miért szóljon a havernak? Ő csak a lehetőséggel él(ne). A barátnőnek kéne tartoznia hűség felé a kérdező iránt. Akit lehet vinni azt is úgyis lehet, hogy tiltod, hogy táv van köztük meg úgyis, hogy az orrod előtt másznak egymásra.

Miért kéne a kérdezőnek lenézetnie magát egy hűtlen /játszmázós dög miatt? Szakítani kéne. A másik pasas meg hadd vegye kezelésbe, vagy szenvedjen ő a kérdező helyett ha neki úgy jó.

Miért kéne egy manipulációra/kihasználásra való féreg miatt megalázkodni vagy szenvedni?

2024. jan. 29. 10:37
 12/28 anonim ***** válasza:

"Mit néznétek el a barátnőtöknek egy ilyen férfival való közös program kapcsán?

Pl. Ha elmenne vele vásárolgatni, vagy sportolni, stb...ezt "elnéznétek"? Vagy akkor már szólnátok?

Belefér a haverságba, nincs mit "elnézni".

Ha te nem mész vele, nem ülhet otthon állandóan egyedül.

2024. jan. 29. 10:51
 13/28 A kérdező kommentje:
12-es: Akkor is belefér a haverságba, ha tudja, hogy a férfi többről álmodozik vele?
2024. jan. 29. 11:06
 14/28 anonim ***** válasza:
Tudja?
2024. jan. 29. 11:34
 15/28 anonim válasza:
100%
Tudja a barátnőd? Ha igen akkor okkal tartja B tervnek.
2024. jan. 29. 11:36
 16/28 anonim ***** válasza:
56%
Ahogy valaki írta, megemlíteném a barátnőmnek, hogy úgy látom, mintha Pista nem csak haverként és barátként néz rá, hanem mintha többet érezne. Megjegyezném, hogy én oltam hasonló szituban, és bár nagyon vágytam a közös programokra, de rossz hatással is volt rám, mert sokkal nehezebben tudtam magam túltenni rajta, és mindig táplálta a vágyamat, és ilyen helyzetben annak van a nagyobb felelőssége, aki nincs belehabarodva a másikba, mert ő objektívebben tudja kezelni a helyzetet. Én pl. biztos nem tudtam volna azt mondani, hogy tartsunk egy kis távolságot, de Marcsinak ez könnyebben ment volna. Persze ez nehéz helyzet, döntés, és egyáltalán nem hálás, meg lehet, hogy fel se vállalná, de akkor is.
2024. jan. 29. 11:42
 17/28 A kérdező kommentje:

Szerintem a nők ezt jól megérzik..

Szóval SZERINTEM tudja.

Én úgy döntöttem, hogy hagyom.

Semmi értelme felhozni. Ha szeret, akkor majd kezeli a helyzetet és tudtára adja, hogy "ennyi és ne tovább".

2024. jan. 29. 11:50
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Az lehet, hogy megérzi, de azért valahogy ha beszélgetni akarsz a dologról, hát valahol el kell kezdeni. Sok kapcsolat meg pont abban megy tönkre, hogy a kommunikáció nem működik. És most éppen azon az elhatározáson vagy, hogy nem kommunikálsz.

Persze a te kapcsolatod, te tudod...

2024. jan. 29. 11:57
 19/28 anonim ***** válasza:

"SZERINTEM tudja.

Én úgy döntöttem, hogy hagyom.

Semmi értelme felhozni. Ha szeret, akkor majd kezeli a helyzetet és tudtára adja, hogy "ennyi és ne tovább".

Jól teszed, ha bízol benne.

2024. jan. 29. 12:14
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Egészen valószínű, hogy tudja, hogy tetszik a srácnak.

Mivel munkatársak, még az is lehet hogy több időt tölt vele, mint a barátjával, így szerintem gáz, hogy még a szabadidejében is vele lóg. Menjen egy barátnőjével vásárolgatni.

A véleményem az egyébként, hogy talonban tartja, ha veled nem jön össze a dolog, különben nem barátkozna vele.

2024. jan. 29. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!