Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elhanyagolom picit és nem keresem, akkor rájön hogy hibázott azzal hogy elment?
De házasok vagyunk
És gyerekünk is van
Akkor miért van az hogy sír, mióta elment négyszer feküdtünk le. Megkérdeztem tőle, hogy mi lesz ha pl. két hónap múlva meggondolja magát? Azt mondta “persze, benne van az is”
Csak a pénz kecsegteti mert a szüleinél semmi sem kell majd fizetnie.
"Csak a pénz kecsegteti mert a szüleinél semmi sem kell majd fizetnie."
Baszki ha neki többet ér a pénz, mint a családja te minek fekszel alá, azért, hogy még egy gyereket csináljon, vagy hármas ikreket?
Hű, na pont egy feleség vagyok, aki otthagyta a férjét többszöri megcsalás és hazudozás miatt. Mondtam gondoljuk át hogyan lehetne gyökerestül megjavítani.
Nos azóta engem hibáztat, hogy otthagytam, eljöttem. Őt sem érdekelte egy percig sem, hogy sírok. Rájöttem, hogy köszönöm ez nem kell.
Magát állítja be áldozatnak, hogy joga és oka volt megcsalni, minden felelősséget rám hárít.
Mi történ kérdező, hogy otthagyott? Rajtad is pont ezt érzem, hogy őt okolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!