Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amerikában készült tanulmány alapján a 18-30 év közötti férfiak 27% még szűz. Mit gondolsz, miért alakult ki? Magyarországon is hasonló a helyzet?
10es válaszoló vagyok pont amiatt linkeltem amit a 18as ír, hogy itt a kérdező az állításával elég sokmindent összemos a saját ízlése szerint.
Ez egyébként elég gyakori, redpill/blackpill körökben, abban sem vagyok biztos hogy maga a kérdező valaha olvasta-e a tanulmányt amiről beszél, vagy csak egy értelmezését hallotta valami videóban.
magyar viszonyok:
"A válaszok alapján kiderült, hogy a fiúknál az első szexuális élmény átlagos életkora a 13,56 év, a lányoknál pedig 13,97 év. A 16 évesek közül a fiúknak már 63 százaléka, a lányoknak pedig 56 százaléka válaszolta azt, hogy túl van a szüzessége elvesztésén. "
17
"12: Párkapcsolatban élek, de kedves tőled, hogy aggódsz."
:D
Persze, el is hiszem. Aki párkapcsolatban van, az nem foglalkozik ilyen dolgokkal. Ezzel, hogy ki szűz, és ki nem, éppen azok foglalkoznak, akik érintettek, és nagyon frusztrálja őket. Messziről érződik ez. Magából a kérdésedből is, és a válaszaidból is sugárzik a frusztráció.
Sajnállak kicsit.
29
Szerintem ezt maga a kérdező sem tudja. Neki valami nagyon megárthatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!