Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb pasi smucig ?

Figyelt kérdés
A volt párom úgymond tele volt pénzzel , mindig mindent felesbe álltunk (utazást is) és mégis fillér baszo volt , de azt vettem észre hogy az ismeretségi körömbe a legtöbb pasi ilyen, egyszerűen semmire nincs igényük vagy mi ?

2024. jan. 27. 08:53
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 anonim ***** válasza:

Én férfiként ugyanazt gondolom mint a 60-aska.

Ha egy férfinek szimpatikus egy nő, és a nőnek is bejön a férfi, es ez érezhető is már az első randin, akkor szivesen költ és áldoz a férfi.

Ha viszont nem jön be, akkor kicsit kellemetlen a helyzet.

Nyilvánvaló, hogy ebben az esetben nehezebben költekezik.

Nekem nem rég volt egy randim. Össze találkoztunk, és a hölgy azonnal megmondta, hogy ne haragudhak, de másra számított.

Én megköszöntem az őszinteségét, és mindenki ment a dolgára.

Nem ültünk be kávézni sehova. Minek. Úgy sem változott volna semmi.

Akármilyen finom is a kávé, attól még nem fog belém szeretni.

Nem a pénz itt a lényeg, hanem az, hogy nem állt elő kellemetlen helyzet.

2024. jan. 28. 20:00
 62/66 anonim ***** válasza:
90%

Jó, hát én egy évig voltam olyan pasival aki 0 Ft-ot költött rám.

Neki csak ingyen bina kellett én hülye meg szerelmes voltam. Valahogy kinyílt a szemem amikor ő elment mással üdülni.

Akkor jöttem rá hogy semmit nem jelentek neki, bármennyire is szeretném azt hinni.

2024. jan. 28. 21:30
 63/66 anonim ***** válasza:

Nem gondolnám..

Ismerek fösvény férfiakat, de ismerek olyanokat is, akik szeretnek adni, szívesen költenek a barátnőjükre/feleségükre.

Nem lehet általánosítani! A férfiak sokfélék, ahogy a nők is.

2024. jan. 29. 11:38
 64/66 anonim ***** válasza:
100%

A leggusztustalanabb jellemvonás az irigység.

Ha szeretek valakit, nem sajnálok tőle dolgokat.

Én nő vagyok de még soha nem éreztem azt hogy ha megfőzök egy finom vacsorát akkor nehogy egyen a másik is belőle…

Viszont nekem is voltak rossz tapasztalataim smucig férfiakkal.

Elképesztően kellemetlen tud lenni, szakítottam már emiatt.

Nekem az irigység hatalmas red flag!

2024. márc. 12. 21:35
 65/66 anonim ***** válasza:
34%

Én meg már alig várom, hogy fizethessek valakinek valamit.

Sajnos nincs kinek.

2024. márc. 12. 23:12
 66/66 anonim ***** válasza:
Én csak ilyen férfiakat ismertem eddig, lehet bennem is van a hiba, hogy sosem érdekelt mit kapok, anyagi értelemben, ezért nem is kaptam semmit.
okt. 9. 20:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!