Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb pasi smucig ?

Figyelt kérdés
A volt párom úgymond tele volt pénzzel , mindig mindent felesbe álltunk (utazást is) és mégis fillér baszo volt , de azt vettem észre hogy az ismeretségi körömbe a legtöbb pasi ilyen, egyszerűen semmire nincs igényük vagy mi ?

2024. jan. 27. 08:53
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 anonim ***** válasza:
11%

Annyit érsz, amennyit költenek rád. :D

Egy hisztiző csámpás tehénre nemhogy nem költenék egy fillért se, de még a közelembe se akarom látni 5km-en belül.

Meg minek kéne költenem? Vegye meg magának amit akar, sok nő qrvára el van tévedve magától....bár nem véletlen a szólás, minden nő qrva....

2024. jan. 27. 10:18
 22/66 anonim ***** válasza:
90%
A saját párja kéne hogy érjen a pasinak a legtobbet, elvégre ő választotta ki a saját párját.
2024. jan. 27. 10:29
 23/66 anonim ***** válasza:
100%
Ha hisztiző tehenet valasztottál az is a te felelosseged, az is téged jellemez ahogy te bánsz vele, attol a tehén nem erdemli meg azt, hogy gyökér legyél vele. Nyitva az ajto.
2024. jan. 27. 10:30
 24/66 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki megérdemli hogy szeresse a saját párja. Ha már a párja. Különben minek van vele ha nem szereti? Az se a tehenet jellemzi, hanem a másikat hogy minek van olyannal, akit nem szeret akit elítél akit lenéz. Húzzon akkor el.

Nem a tehén a hibás ha te teheneket választasz!

2024. jan. 27. 10:33
 25/66 anonim ***** válasza:
19%

"Én 42 vagyok és sajnos nagyon sok sz@revőbe futottam bele. Volt aki nem hívott meg semmire 1 év alatt. Volt aki a fagyit kifizettette velem és volt aki kért a benzinbe.

Eközben a hugomat hetente vitte vásárolni a barátja a gyári fizetéséből."

Akkor legközelebb jöjj össze te is egy nagyvonalú gyári melóssal. Ja, hogy az a legtöbb csajnak égő, ha a pasija "csak" szakmunkás/gyári melós? Hát így jártatok :D

2024. jan. 27. 10:40
 26/66 anonim ***** válasza:
23%

Nők: "Egyenlőség van, grrrl power, a nők tökéletesen elvannak egyedül, sikeresek, erősek, mindent megteremtenek maguknak, és még érzelmileg is fejlettebbek"

Ugyanezen nők: "Brühühü, a pasikám nem akar elvinni shoppingolni, pedig a szeretetet abban mérem, hogy mennyit költenek rám!"

2024. jan. 27. 10:41
 27/66 anonim ***** válasza:
94%

Én már férjnél vagyok tehát nem kell keresnem senkit.

Mondjuk ha nem lennék férjnél akkor se kéne senki. Mert hozzám adni nem tudnak csak elvenni.

2024. jan. 27. 11:09
 28/66 anonim ***** válasza:
73%
Ha valaki nem hord a tenyerén akkor tovább kell lépni.
2024. jan. 27. 11:35
 29/66 anonim ***** válasza:
100%
26 ne is akard azr beadni senkinek hogy a smucigok szeretik a párjukat. Azok magukat szeretik csak.
2024. jan. 27. 12:07
 30/66 anonim ***** válasza:
79%

Aki csak magára gondol az csak magát szereti.

Ne mond már hogy egy szál virágot is sajnálsz a párodtól akkor szereted.

Irigy bolond a pasik 90%a.

Aki félti tőlem a javakat , legyen az egy finom étel egy szép ruha vagy parfüm az carja össze magát .

Én elhagytam egy ilyen görény t egy év után. Soha nem vitt sehova és soha nem lepett meg semmivel. Nyaralni is mással ment.

2024. jan. 27. 12:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!