Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a barátnőm nem offolta ki a pasit?
Van egy srác, akivel a barátnőm a hátam mögött folyamatosan beszélgetett telefonon, illetve a munkahelyén is. Nem lett volna baj, ha nem hazudott volna róla. Akkor azt állította, hogy nem beszélnek, de lebukott. Elfogadtam a magyarázatát, miszerint csak barátok és nem akart félreértést.
Mondtam neki, hogy minden okés, de ő ragaszkodott hozzá, hogy megszakítja vele a kapcsolatot, nehogy rossz érzésem legyen.
Megnéztem a telefonját, mert nagyon furán visekedett mostanában. Azt láttam, hogy a pasi folyton azt írja neki, hogy szereti, hogy vár rá stb.
A barátnőm ugyan ezekre nem reagált, de a pasi rákérdezett egy talira vele.
A párom írta neki, hogy mikor lenne neki jó (amikor amúgy pont dolgozok).
Számonkértem és azt mondta, hogy a pasi a munkahelyén nem hagyja békén és csak azért írta meg neki, hogy mikor érne rá találkozni, hogy “békénhagyja”.
Felháborodtam, hogy mi az, hogy nem koptatta le egy sima “nem” válasszal. Erre azt mondta, hogy próbálta, de nem jött be és túl erőszakos a pasi.
Ezt nem tudom ép ésszel felfogni. Most mit csináljak?
"Mit tegyek, ha a barátnőm nem offolta ki a pasit?"
Szakíts! Ugyan mi mást?
Fel vagy szarvazva, csal téged és el is fog téged hagyni. Megvárhatod amúgy ha egyszer egy szemernyi önbecsülésed se van nyugodtan.
Már kiderült, hogy csalt egész végig.
Sajnos igazatok volt, hiába próbáltam jóhiszemű lenni egész idáig. Mindig új és új esély, de belátom már: az egész egy hónapokon át tartó hazugság volt.
Basszus, ez kemény! ☹️
(Ne haragudjatok, ha off-topik lesz)...
Egy hasonló szituban voltam két héttel ezelőttig, de a másik oldalon:
Van egy fiatal lány barátom, akivel kb. másfél éve majdnem minden nap beszélgettünk, nagyon jó kapcsolatban voltunk. Lelket öntöttünk egymásba, segítettük egymást nagyon sok dologban.
Én külföldön élek, ő Magyarországon.
Van palija, akivel amolyan "döcögősen" mennek a dolgaik, de inkább csak úgy elvannak a vákuumban...
A lány flörtölgetett, kultúráltan, nem nyomulósan küldte a jeleket, hogy kedvel.
Aztán pár hónapja bevallotta nekem, hogy a kapcsolatuk mélypontjain rám gondol, mert én "törődök" vele, és elképzelte, hogy milyen lenne, ha köztünk több lenne barátságnál, és megkérdezte, mit szólok ehhez.
Ekkor kifejtettem neki, hogy én nem akarok belerondítani a kapcsolatukba, nem leszek az aki két ember közé áll, csak mert éppen egy nagy fellángolás miatt ezt érzi...
Na meg nem is működött volna a dolog, mert én nem költözöm haza, ő pedig nem jöhetne ki.
Vonzónak tartom őt, becsülöm mint embert, de persze kicsit belül bánom is, hogy nem feküdtünk össze (lett volna jó néhányszor lehetőségem rá), de nem akartam ekkora ge*i lenni, annak ellenére sem, hogy az ő kapcsolatuk döglődött.
Megegyeztünk a barátságnál, akármennyire is nehéz volt ellenálnunk, mert nagyon összeillettünk volna, a közös barátok még úgymond "szurkoltak" is nekünk, csak bennünk volt egy kis "tartás".
Tényleg nem történt köztünk semmi.
Két hete viszont hirtelen eltűnt a semmibe...
Gondolom a palijánál előjött a féltékenykedési roham, és érdekes módon az összes férfi barátja elől eltűnt a leányzó...
Discord-ról, Messengerről is.
Hívni sem tudtam, egyedül SMS-ben kaptam egy sejtelmes, terelős választ arra a kérdésre, hogy miért tűnt el:
Választania kellett a barátok, vagy a párja között..
És a kis dinka persze a szíve után ment, mert még fiatal...
Ki lettünk dobva, én is és a többi férfi barátja is, akik tényleg nem ezt érdemelték.
A tanulság:
Bármelyik oldalról nézed, a párodban is, és a barátokban sajnos nagyot lehet csalódni.
Vannak, akiknek nem gond kihasználni a másikat, hazudni, aztán eldobni mint egy mocskos rongyot.
Remélem hogy egy olyan nőt ismersz meg legközelebb, akinek van gerince, és hűségesebb!
Légy erős, csak keményen!
Fel a fejjel! 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!