Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok mit tennétek, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit tennétek, ha a párotok szexmegvonást alkalmazna nálatok?

Figyelt kérdés
2024. jan. 25. 18:37
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
5%

Te miről beszélsz? 😅

1. Semmiféle trauma nem érte őket, olyan legalább biztosan nem, ami kihatott volna a szexuális életükre.

Arról van szó, hogy ennyire rám voltak gerjedve, ennyi. És ez csak az utóbbi két csaj, az előttük lévők is "érdekesek" voltak. Volt olyan, aki már a 2. randin arról beszélt, hogy ő mennyire élvezni a szexet, meg volt, aki még is csalt, mert tőlem nem kapta meg amit akart.

"Egy idősebb, tapasztaltabb, okosabb nőn ilyen kisded játékokkal nem fogsz tudni fogást találni."

Egyrészt nem vagyok ellene a játszmánal, DE itt nem értem, milyen játszmáról beszélsz. Semmiféle játszma nem volt. A 22 évesnek amúgy már az első randin az ágyában voltam. Ő vitt fel magához.

2024. jan. 25. 19:31
 22/37 anonim ***** válasza:

"nem nekik van személyiségzavaruk hanem esélyes hogy neked, mert érdekesnek találod ahogy valaki kényelmetlenül érzi magát."

Hogy mi? 😅

Nem vagy komplett.

Hogy a francba jön az én értelmetlenségem ahhoz, hogy személyiségzavarral vádolsz meg?

Hogyne találtam volna érdekesnek, amikor a csapból is az folyik, hogy mi pasik milyen szexmániásak vagyunk, bezzeg a nőknek nem a szex a fontos.

Másrészt, mint elmondtam, nekem NINCS nagy szexuális igényem.

A fentiek miatt igenis érdekesnek találtam, hogy a csajok mégis mennyire dugni akarnak velem.

Ez más, hozzám hasonló nem túl tapasztalt pasit is meglepett volna.

2024. jan. 25. 19:38
 23/37 A kérdező kommentje:

14.

" Ha párkapcsolatról van szó, akkor miért egy abuzáló, nárcisztikus féreg játszmázásáról írsz?"

Persze, de ez csak egy kérdés volt, hogy mit szólnának a nők, de amúgy Én ezt még csak nők esetében láttam, akkor ők is abuzáló, nárcisztikus férgek vagy csak férfi lehet az?

"Az ilyen nem ember, a "ribi", meg csak egy olyan nő, akit nem tudsz kontrollálni!""

A Fentiek miatt ugye megérted, hogy ez nem aktuális, de itt kiderült, hogy azért vannak bőven ribik!

2024. jan. 25. 19:39
 24/37 anonim ***** válasza:
85%

Ez max. neki lenne büntetés, én jóformán bármeddig elvagyok szex nélkül.

Semmit nem tennék, csak elgondolkodnék, hogy kommunikáció helyett miért gyerekes játszmákba megy bele.

2024. jan. 25. 20:15
 25/37 anonim ***** válasza:
93%
Egy darabig játszhatná velem.Van jelentkező bőven,akivel megoldanám a gondot.És itt nem csak a szexről van szó.Nem szeretem a zsarolást,semmilyet.
2024. jan. 25. 20:28
 26/37 A kérdező kommentje:
Akkor elitélitek a nőket is, akik ezt csinálják? Mert Én csak nőben láttam ilyet!
2024. jan. 25. 20:57
 27/37 anonim ***** válasza:
93%
#26 én igen. Amikor még tapasztalatlan, naiv, hormonleveses agyú tinikről van szó, akkor szerintem egy beszélgetést megér a dolog, hiszen ki tudja, mit hozott otthonról. Simán lehet, hogy fel lehet oldani ezt a viselkedést egy-két őszinte beszélgetéssel. De ha nem, vagy már jóval idősebb korosztályról beszélünk, akkor felesleges vergődés egy agyatlan manipulátorral, tök mindegy, milyen nemű.
2024. jan. 25. 21:05
 28/37 anonim ***** válasza:
32%
Ha egy nő ilyen primitív azt is elítélem. Ha a párom nem tud minden nap megdugni, onnantól kezdve nem a párom.
2024. jan. 26. 01:17
 29/37 anonim ***** válasza:

"Akkor elitélitek a nőket is, akik ezt csinálják?"

Nem foglalkozom ilyen mélységeiben más párkapcsolatával.

Ha mondjuk egy barátnőm tanácsot kérne, akkor azt mondtanám, hogy ehelyett miért nem beszél ődzintén a párjával?

2024. jan. 26. 06:14
 30/37 anonim ***** válasza:
30 Nyilván nem úgy értette, hogy tüdőgyulladással is legyen mindenki egy szexisten/nő az ágyban😂 Az ember lehet beteg, fáradt, stresszes más indokokból, nem KELL és kész minden nap szexelni, meg egy másik kérdésnél írtam, hogy ha épp haragszik egymásra a két fél, akkor tök normális, ha nem kívánják épp a szexet, de szerintem normális esetben mind a két fél így érez, és az is furcsa lenne, ha csak az egyik fél sértődik meg a másikra, a másik látja, hogy baja van, de azért szex legyen már. Még ha úgy érzed, hogy nem is jogos a másik fél sértődése, akkor is előbb meg kell próbálni megbeszélni, mert az ő szemszögéből viszont jogos és a legutolsó dolog lesz a szex, amihez kedve van. Néha vannak dolgok, amikor tök egyszerű lenne simán csak bocsánatot kérni és kibékülni, leginkább ilyen egyszeri félreértésekre gondolok, nem visszatérő problémákra. Még ha úgy is gondolod, hogy a párod a hülye, hogy megsértődik ilyesmin, akkor is el fogod felejteni te is mikor másnaptól megint minden oké köztetek, és még szex is lesz.
2024. jan. 26. 06:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!