Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit tennétek, ha a párotok szexmegvonást alkalmazna nálatok?
Nem hiszek abban hogy létezik szexmegvonás lol.
Ha nem akar szexelni mert valami baja van velem, akkor alapból mi értelme lenne rákényszeríteni? Fszság az egész.
Akkor nem dugna.Annál jobb.🤷♀️
Ha azt akarnám, akárki más megtenné velem.Ilyesmivel egyetlen nőt sem lehet sakkban tartani.
Ha igen, akkor az a nő eszméletlenül ronda és/vagy buta lehet, valamint egy kapcarongy.
Azt tennék, hogy kiakadnának.
Én pl. olyan pasi vagyok, akinek nincs sok szexuális igényem, és az előző 2 barátnőmnél érdekes volt látni, hogy milyen kényelmetlen nekik a helyzet. Az egyik szerint keveset voltunk ágyban, a másik már odáig jutott, hogy ha tovább várakozok*, azt fogja érezni, hogy nem kívánom.
Szerintem ne dőlj be a csajoknak, akik azt mondják, hogy nincs nagy szexuális igényük. Furcsa módon szerintem kanosabbak, mint a pasik.
*friss kapcsolat volt, amiben közöltem, hogy tudok sokáig várni az intim dolgokig.
"érdekes volt látni, hogy milyen kényelmetlen nekik a helyzet"
Ezen mi az érdekes? Ezt sokféle személyiségzavar tünete lehet amit itt most leírtál.
Ilyet egy nárcisztikus haver mesélt kb amit te, de ő diagnosztizálva is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!