Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemsoka lesz 1 eves evfordulom a baratommal de nem tom hogy mit vegyek neki:S. Valami olyan gondoltam ami emlekzetes lenne sokaig de nem tudom hogy orulne e neki? Ha van tippetek akkor irjatok meg pls:D 16 evsek vagyunk mindketten
Figyelt kérdés
2010. okt. 23. 17:16
1/2 anonim válasza:
Vegyél egy nagy fényképalbumot, és tegyél bele közös fényképeket, együtt töltött pillanatokról valami idézetet vagy esetleg amit egymásnak mondtatok, esetleg ha együtt buliztatok, arról képeket, hogy milyen jó is volt ez az 1 év. De szerintem mindenképp te magad csinálj neki valami ilyesmi ajándékot, hidd el jobban fog örülni neki, mintha veszel valamit. Ja és persze ha 1 éves évfordulótok van, nem árt masszázsolajat, kendőt és egyéb dolgokat beszerezni egy romantikus estéhez :)
2/2 anonim válasza:
Digitális képkeret:P
Romantikus vacsora!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!