Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan küzdjem le a féltékenységemet, hogy ne készítsem ki a páromat?
Sziasztok.
Mielőtt bármit is írok első körben leszögezem, hogy jómagam féltékeny típus vagyok, illetve tényleg csak véleményt szeretnék kérni. Én és a párom egy munkahelyen dolgozunk, valamint a volt szeretője is, aki annak idején szép lassan elkopott a párom mellől mert mikor már komolyabbra kellett volna fordítani a dolgokat, tetteket akkor meghátrált, legalább is így tudom a történetet. Ezek a dolgok nem mellettem történtek, sőt mikor ezek voltak én még akkor ott sem dolgoztam. Aztán össze jöttünk mi és elmondta ezeket a dolgokat, de szégyellte. Mi már 2 éve együtt vagyunk, de elég nehezen viselem, hogy az ex is ott dolgozik, konkrétan nem tudom hogy csinálna e valamit is, de azt szerintem kiszúrta, hogy én féltékeny vagyok és vigyorog rám vagy ilyesmi. A páromat már kiakasztottam a féltékenységemmel.
Hogy lehet ezt helyén kezelni?
Szia.
Leìrom a saját hibàmat és kudarcomat.
Elveszítettem kettő lányt is, pontosan azért, mert betegesen féltékeny voltam.
Szinte ki akartam sajátítani őket.
Nem adtam teret számukra.
Máig bánom, a viselkedésem.
Minden lépésükről tudni akartam és folyton meggyanùsìtottam őket azzal, hogy biztos pasinak.
Az egyik kapcsolat 2 év 5 hónapig, a másik 1 év 2 hónapig tartott.
Utólag elnézést kérem mindkèt lánytól.
Nagy szerelmet veszítettem el az egyik lány személyében , akit már soha nem kaphatok vissza. 😔
Lett egy újabb kapcsolatom, amiben megfogadtam, hogy nem leszek féltékeny.
Egy másodpercre sem voltam az. Nem akartam azt a hibàt elkövetni mint az előző kapcsolatokban.
Be is vált a viselkedés változtatás.
Másképp kezeltem az érzelmeket.
De elkövettem azt a hibát, hogy túlságosan bíztam a páromban és hittem minden szavának.
Sajnos öt év után megcsalt.
Azt hittem szètszakad a szívem, annyira fájt.
Munkahelyet váltott és a munkahelyèn udvarolni kezdett neki egy biztonsági őr.
Ígért neki minden szépet csak azért, hogy magàhoz csàbìtsa.
Hát hónap után búktak le, addig kavartak a hátam mögött.
Összeomlottam, mint egy kártyavàr. Öngyilkos akartam lenni.
Feltettem magamnak a kérdést.
Ha féltékeny vagyok az sem jó?
Ha nem vagyok féltékeny az sem jò?
Nem jó féltékenynek lenni.
Aki menni akar a kapcsolatbòl, el kell engedni.
Ha a párod a
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!