Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom napi szinten beszélg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom napi szinten beszélget az exével. Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés

9 hónapja vagyunk együtt és együtt is élünk. Minden nap látom, hogy írogatnak egymásnak. Állítólag a csaj azt kérte szakításkor, hogy továbbra is beszélgessenek. Nem rég külföldre költözött és még nem nagyon vannak barátai, ezért én ebbe bele is mentem, mivel tudom, milyen szar egyedül lenni külföldön. Ők amúgy 6 évig voltak együtt.

De azért nem úgy gondoltam, hogy ezzel kelünk, ezzel fekszünk, hogy ők chatelgetnek. Néha én is beszélek az exemmel, de mondjuk max havonta-kéthavonta, nem minden nap. 33N

2024. jan. 23. 19:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
91%
Páros lábbal rúgnàm ki az ilyet, szànalmas...
2024. jan. 23. 22:05
 12/16 anonim ***** válasza:
75%
Ki hitte volna,hogy férfiról szól a kérdés :) Meg sem lep.
2024. jan. 23. 23:18
 13/16 anonim ***** válasza:
39%

Ennyire nem kéne előreszaladni! Ritkán előfordul olyan, hogy exek barátságban maradnak. Én sem pártolom és igazából volt rossz esetem, de a jelenség létezik. Egy barátomnál is így történt, össze is jártak rendszeresen, semmi olyan nem volt köztük többé. (Többnyire az is vezetett a végéhez.)

Pontosan tisztázni kéne a sráccal, hogy haverságban maradtak vagy csak társas magányban szenved a csaj.

2024. jan. 24. 09:29
 14/16 anonim ***** válasza:
72%
Ő nem az exe hanem a jelenlegi szerelme. Aki beszél az exével folyamatosan az nincs túl rajta. Az én exem 3 évig volt együtt a volt nőjével, 4 hónappal később jöttünk mi össze. Ők is mindig beszélgettek. Mint kiderült dugnak is. Azt mondta azért kerültem én a képbe hogy továbblépjen. Persze ezt úgy tervezte kivitelezni hogy közben dugja őt is aztán hátha annyira belém szeret hogy képes véglegesen szakítani vele. A te palid is ezért tart téged.
2024. jan. 24. 12:43
 15/16 anonim ***** válasza:
13 ha egy fiú haverjaval csetelve kelne, feküdne minden nap, az se lenne oké. Foglalkozzon azzal, aki mellette fekszik.
2024. jan. 25. 07:27
 16/16 MolotovPunk ***** válasza:
Szerintem nagyon nem oké a dolog. Valószínűleg nincs ő még túl a múltbeli kapcsolatán, esetleg az is előfordulhat, hogy a volt exnőjével titokban összejár szexelni is, ha te épp nem vagy a barátoddal. Az exbarátnő azért ex, mert már túl vagyok a múlton, így nem tartom a kapcsolatot egyik exbarátnővel sem. Nálam ez alap szabály. Szerelem után nem létezik barátság, főleg férfi és nő között nem!
2024. jan. 25. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!