Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet jó a kapcsolat hosszútáv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet jó a kapcsolat hosszútávon ha más a jövőképünk?

Figyelt kérdés

Ő kényelmes életet akar én meg utazgatni. Ő mamahoteles én meg önáló vagyok.

Én 20 eves lány ő 23 éves fiu

2024. jan. 22. 20:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Hosszú távú kapcsolat ebből csak akkor lesz ha mindketten a másikért valamit "feláldoz". Pl. elmegy veled lakni, de beszáll mindenbe, hagyod őt magának ha magának való, de ő érted kimozdul.
2024. jan. 22. 20:46
 2/11 anonim ***** válasza:
77%
Nem.
2024. jan. 22. 20:46
 3/11 anonim ***** válasza:
77%

Valószínűleg ez a kérdés már sokszor felvetődött benned és napok hónapok óta nem tudod eldönteni...

Ami azt jelenti, hogy telis tele vagy kétségekkel..

Ami azt jelenti, hogy 20 évesen ilyen fiatalon jobb ha elhagyod.

2024. jan. 22. 20:50
 4/11 anonim ***** válasza:
82%

Hát akiben 23 évesen nincs egy deka élni akarás és kalandvágy, attól ne várj sokat.

Egy kétgyerekes, elvált 50-estől megérteném, de aki fiatalon ezen a szinten van, azt hagyni kell a kanapén megpenészedni. Tapasztalatból mondom.

2024. jan. 22. 20:57
 5/11 anonim ***** válasza:
24%
És nagy önállóságodban merre szoktál így 20 évesen utazgatni?
2024. jan. 22. 21:53
 6/11 anonim ***** válasza:

Párom is inkább hajlik introvertáltság felé, utóbbi időben én élek aktív életet barátokkal és egyedül is utazok. Párommal nyugisabb programokra megyünk. Ez rendben van.

Egyébként nagyon fiatalok vagytok és ez még változhat. Probléma csak akkor van, ha ezen képesek vagytok rendszeresen vitázni és kifejezett indok nélkül mamahotelben akar maradni hosszútávon vagy önállósodni nem akar. De erre ismétlem azt, hogy változhat.

35/F

2024. jan. 23. 09:01
 7/11 anonim ***** válasza:
55%
Nem igazán. Ha fáj is most elengedni, az ilyen különbségek mindig megölik a kapcsolatot.
2024. jan. 23. 13:00
 8/11 anonim ***** válasza:

5

Nem tudom, a kérdező merre járt, én 20 éves koromig a következő helyekre mentem (erdélyi vagyok):

- túrázni vagy síelni a hegyekbe

- sátrazni (akár biciklitúrával egybe kötve)

- fesztiválokra

- tengerpartra

- Medve-tóhoz fürödni

- egynapos kirándulásokra a közeli hegyekbe

Stb.

Mindezt az országhatáron belül potom pénzekért.

2024. jan. 23. 13:25
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet sajnos. Nekem sem működött. Fontos hogy ugyanaz legyen a jövőkép. Még fontosabb is mint a szerelem, persze az a jó ha a kettő együtt jár.

Egyik exem pl katona akart lenni mármint olyan akit kiküldenek Afganisztánba és laktanyában kell laknia akkor is ha Magyarországon van. Nekem meg fontos hogy együtt legyünk és biztonságos munkája legyen a férjemnek. Szomorú is voltam hogy neki fontosabb meghalni mint velem lenni :D

Másik exem meg csak egy gyereket akart, én kettőt, de azt az egyet is úgy, hogy amint leérettségizek szüljem is meg, aztán ne dolgozzak csak legyek háziasszony, ő majd ha akar ad pénzt de inkább ne menjek sehova csak szolgáljam őt ki meg neveljem a gyereket. Náluk ez volt otthon. Én viszont nem akarok a cselédje lenni senkinek.

De nekem pl az is kizáró ok lenne ha valaki nem akar házasodni. Vagy aki ilyen kalandvágyó hogy egy hétvégét se tölthetünk tv nézéssel hanem mindig menni kell valahova. Nem is működhet olyannal akivel nem ugyanazt akarjuk.

2024. jan. 23. 15:33
 10/11 A kérdező kommentje:

Velem egyidős barátnőim már számtalan országba jártak és a párom is volt 5 országba. Én még nem és ezért akarok gyűjteni, h kiutazzak valahova.

Nem baj ha ő nem jön velem( de nyilván szeretném). Majd elutazom barátnővel.

2024. jan. 23. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!