Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm azt hiszi, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm azt hiszi, hogy lábfétisem van, és azt gondolja, hogy az akarata ellenére éltem ki rajta az ilyen "vágyaimat". Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Mármint lábfétis alatt ő arra gondol, hogy kifejezetten talp/lábfej/lábujj. És hát ő viszolyog attól a gondolattól, hogy valaki felizgul a lábára.

Én néha meg szoktam masszírozni a barátnőmet, egyébként nem csak a lábát. Nem tudom miért, vagy mi az előzménye, de elkezdte azt gondolni, hogy én ezt azért csinálom, mert lábfétisem van. És teljesen kiakadt, hogy én masszázsnak álcázva élem ki rajta a vágyaimat úgy, hogy tudom, hogy ő irtózik az ilyesmitől. Először megsértődött, neheztelt rám, próbáltuk megbeszélni, de nem igazán sikerült. Mármint elég furán viselkedik, takargatja a lábfejét, érződik rajta, hogy kellemetlenül érzi magát, ha a pléd alól véletlenül kilóg, stb. Azt még mindig nem tudom, hogy honnan jött a feltételezés, hogy nekem van egy ilyen fétisem.

Viszont ez tök alaptalan felvetés, nincs lábfétisem. Nem azért masszírozom meg, mert ez engem felizgat, nem vonulok el utána titokban kiverni, meg ilyenek, csak szimplán tetszik, hogy neki jó érzés egy fárasztó nap után, ha meg van masszírozva fürdés után. Régebben, akkor is ritkán megpusziltam a lábát, de azon nem akadt ki, nem közvetlen azután jött a feltételezés, hanem eltelt az utolsó ilyen eset és a feltételezés között minimum 8 hónap.

Tök rossz, hogy szorong mellettem, feszeng, csak mert van egy (szerintem) légből kapott feltételezése. Mit tegyek?

2024. jan. 22. 20:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
35%

Tegyen egy próbát:

Kérd meg, had masszírozhasd a lábát, majd pár perc után kérd meg, hogy közelítse meg a lábával OTT.

Ha nem áll épp akkor, akkor bíz el kell hinnie, hogy nem vagy fétises.

2024. jan. 22. 21:04
 12/16 A kérdező kommentje:
#11 Szerintem ebbe egyrészt nem menne bele, másrészt félreértené
2024. jan. 23. 01:37
 13/16 anonim ***** válasza:
78%

"Először megsértődött, neheztelt rám, próbáltuk megbeszélni, de nem igazán sikerült."

Szakíts vele, hidd el jobban jársz egyedül, vagy más nővel.

2024. jan. 24. 22:37
 14/16 anonim ***** válasza:

Na most ha kapcsolatban vagytok miért is lenne probléma ha te szeretsz a párod lábaival foglalkozni? Ez szerintem alap dolog minden kapcsolatban, hogy így vagy úgy de kényeztetjük a párunkat akár egy lábmasszázzsal is.

Viszont aki már ennyire takargatja a lábait akkor szerintem valaki ráijesztett, hogy jujjj ez tuti lábfétises pasi jobb ha félsz tőle bla bla ...

Le kell ülni és ezt megbeszélni avagy kompromisszumot kötni, hogy ha ne adj Isten mégis masszás közben valami oknál fogna mégis lenne szexuális gondolataid a lábaival kapcsolatban akkor se féljen tőle mert ez téged boldoggá tesz és csak szorosabbra fűzi köztetek a kapcsolatot.

Ha továbbra sem hajlandó megérteni akkor sajnálom egy út van onnantól kezdve :/

De egyébként emiatt nem is mer akár harisnyát se felvenni vagy szoknyát, amiben jobban kivannak emelve a lábai?

2024. jan. 26. 10:18
 15/16 anonim ***** válasza:
Nagyon nagyon szomorú ha ezen egy jó csaj kiakad!!! ☺️☺️🤮🤮
2024. febr. 2. 20:32
 16/16 anonim válasza:
100%
Fu hogy viseled el ezt :D Én tuti nem bírnám egy olyan csajjal, ki ilyen szinten paranoiás, beszűkült, vádol, nem bízik bennem, és ilyen szinten nem bírja magát elegedni. Arról nem is beszélve, milyen fokú prüdéria van e mögött. Ha egy ilyen ártatlan hétköznapi fétis puszta gondolata is ezt váltja ki belőle (nem arról beszélek , hogy nem akarja csinálni, az full érthető, hanem hogy így undorodik meg ráfeszül a témára) akkor konkrétan én nem tudnék vele önfeledten szexelni, mert ki tudja, hogy mi az amitől egyszercsak bekattan és elkezd undorodni.
2024. febr. 14. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!