Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
7 év után tudtam meg, hogy a párom lábfétises. Mit jelent ez?
Úgy történt az egész, hogy az én telefonom épp szerelőnél van, ezért a páromét szoktam használni ha telefonálnom kell, vagy unatkozom és facebookot,instát görgetek. Majd instán az ajánlott képeknél arra lettem figyelmes, hogy csupa női magassarkús lábat ad be. Tudom az én fiókomról, hogy ide olyan képeket dob fel, amiket a leggyakrabban nézel.
Nem is mondtam még semmit neki erről, de látta hogy az volt megnyitva utoljára, és furán, félénken de izgatottan kérdezte, hogy mit láttam az instáján?Kérdeztem mire gondol,mit kellett volna? "láttam a lábas képeket?" Igen...
Hát az úgy volt, hogy múltkor unatkozott, s elkezdte nézni őket mert izgult rájuk. Kérdeztem,hogy lábfétises-e, zavarodottan annyit mondott, hogy hát szereti a női lábakat.
Én hirtelen nem is tudtam hogyan reagáljak, de mindenféle dolog kavargott a fejemben. Először az, hogyan nem jöttem rá erre 7 év alatt? Miért nem mondta el? Miért nem szereti ugyanúgy akkor az én lábam is? Sosem nézegette, vagy kért tőlem képet, egyszer mondta talán h szereti a lábam, amikor fürödtünk,de akkor azt hittem csak az enyémet:))
Illetve az is jár a fejemben, hogy akkor ha meglát egy magassarkús nőt az utcán felizgul rá? Vagy egy eseményen stiröli a nők lábát?
Rossz érzések kavarognak bennem, nem tudom milyen is ez a dolog a valóságban, aggódnom kellene? 26n
Ahogy olvasom ez azt is jelenti, hogy folyton fogdosná/ puszilgatná a lábakat. Az a fura, hogy ő ezt nem tette velem, sőt sokszor nehezére esik masszirozni is ha megkérem rá.
Akkor mi ez? Mert elmondása szerint szereti nézni, szépnek találja a női lábakat és a képekre pedig felizgult... Teljesen össze vagyok zavarodva és mióta ezt tudom, mintha másképp néznék rá de lehet nem jól reagálom le.
Feltettem de nem tud magyarázatot. Nem tudta hogy fogadnám ezért nem mondta el. Elmondása szerint az utcán nem izgul ilyesmire, csak látja hogy szép és ennyi.
Nagyon fura érzéseket kelt ez bennem.
4- es pacsi!
Valami ilyesmi :) nem kell túlgondolni. én is nagyon megnézem a lábakat(már ha látszik) :) legyen az szép kecses vagy akár izmos sportos.
Nem nevezném ezt fétisnek, azok tényleg "betegek". Ők csak arra tudnak izgulni ha fogdossák, csókolgatják. Szerintem ettől nagyobb bajotok ne legyen az életben :D
7-nel a pont. En is labfetises vagyok. Sajnos mivel sok a buta ember (buta az eletben, buta az erotikaban, buta a szexben), igy nem reklamozom.
Persze van olyan labfej, ami taszit. Csak a szep noi labfejekre izgulok. A formaja, merete (ne legyen gyerekmeretu), szaga/illata, a talp simasaga (nemi borkemenyedes belefer). Az, ahogy jar rajta. Ilyenek.
9-esnek:
Azért buta valaki, mert taszító számára az aberrációtok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!