Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
7 év után tudtam meg, hogy a párom lábfétises. Mit jelent ez?
Úgy történt az egész, hogy az én telefonom épp szerelőnél van, ezért a páromét szoktam használni ha telefonálnom kell, vagy unatkozom és facebookot,instát görgetek. Majd instán az ajánlott képeknél arra lettem figyelmes, hogy csupa női magassarkús lábat ad be. Tudom az én fiókomról, hogy ide olyan képeket dob fel, amiket a leggyakrabban nézel.
Nem is mondtam még semmit neki erről, de látta hogy az volt megnyitva utoljára, és furán, félénken de izgatottan kérdezte, hogy mit láttam az instáján?Kérdeztem mire gondol,mit kellett volna? "láttam a lábas képeket?" Igen...
Hát az úgy volt, hogy múltkor unatkozott, s elkezdte nézni őket mert izgult rájuk. Kérdeztem,hogy lábfétises-e, zavarodottan annyit mondott, hogy hát szereti a női lábakat.
Én hirtelen nem is tudtam hogyan reagáljak, de mindenféle dolog kavargott a fejemben. Először az, hogyan nem jöttem rá erre 7 év alatt? Miért nem mondta el? Miért nem szereti ugyanúgy akkor az én lábam is? Sosem nézegette, vagy kért tőlem képet, egyszer mondta talán h szereti a lábam, amikor fürödtünk,de akkor azt hittem csak az enyémet:))
Illetve az is jár a fejemben, hogy akkor ha meglát egy magassarkús nőt az utcán felizgul rá? Vagy egy eseményen stiröli a nők lábát?
Rossz érzések kavarognak bennem, nem tudom milyen is ez a dolog a valóságban, aggódnom kellene? 26n
Köszi a válaszokat!
Utolsó, tudom hogy hajlamos vagyok túlreagalni dolgokat de azért is tettem fel a kérdést hogy kicsit jobban belelássak és ne csak a saját fejem szerint könyveljek el dolgokat.
És szívesen kielègítenèm az ilyen vágyait, ezen a tèren én is nyitott vagyok és szeretem megèlni. Ha jobban belegondolok az zavart ebben a legjobban, hogy 7èv alatt ezt nem mondta el és véletlenül kellett rájönnöm. Az, hogy miért nem foglalkozott akkor az èn lábammal, miért nem kérte hogy hordjak magassarkút, kényeztessem vele, küldjek kèpet róla stb. Hanem inkább másèra izgul és olyankor éli ezt ki ha nem vagyok ott. Olyan èrzèseket generált bennem hogy az enyém nem vonzó számára és más jobban tetszik neki mint èn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!