Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti miért nem buktok boldogtalan, depressziós férfiakra, akik arra várnak, hogy megszeressék őket? Nektek miért csak az ilyen boldog, állandóan jókedvű férfi kell?
Szerintem te abszolút lusta vagy ahhoz, hogy valamit is tegyél a célod elérése érdekében. Kényelmesen elringatózol a depressziós férfi hintaágyában...
Tudod mit? Örülök, hogy nem veszel el előlem egyetlen csajt sem.
"Nektek könnyű mert biztosan volt több kapcsolatotok."
Nekem egy sem volt, holott én 25 vagyok, nem 20. Na most akkor? Nektek biztosan könnyű bla bla bla. Ugyan már, kérlek. :)
"Nem tudok olyan dominatív lenni, és könnyen kimutatom az érzelmeimet, nem tudom, hogy azzal mi a baj, csak ennyit tudnak nekem mondani, hogy a férfi emiatt gyengének mutatja ki magát bla bla bla."
Talán, mert igaz is. De bocs, egy normális ember nem nyílik meg úgy bárkinek, aki szembe jön az utcán. Ahhoz idő kell mindenkinél.
18:10
Írj privit és lerendezzük. Bár én nem szoktam verekedni, de most felkeltetted az érdeklődésemet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!