Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig magának akarja a jobbat?
Épp most csinálom a jogsit(én vagyok a nő) és ennek kapcsán beszélgettünk a párommal és azt mondta odaadná az autóját és ő venne magának egy jobbat ez kicsit rosszul esett...nem azzal van a baj,hogy valamit nem becsülnék de ezzel a felvezetéssel hogy vesz magának jobbat elvette a kedvemet ettől
Régebben is hozott 2 biciklit külföldről és úgymond ő kiválasztotta magának a "jobbat" hogy az neki jó lesz
Ez nem önzőség szerintetek?
"és azt mondta odaadná az autóját és ő venne magának egy jobbat"
ember ingyen kapsz kocsit amin lehet gyakorolni mit akarsz még ???!
nálunk a családban meg vették egymástól a szülők a kocsit, én se kaptam meg ingyen fater kocsiját hanem perkáltam neki.
Te meg ezen vagy be sértődve? Jó dolgod van! Becsüld meg az pasid mert ennél jobb úgy se lesz.
Visszább kéne venni , mit vártál hogy majd kapsz egy szalon autót? Nonszensz. Szégyelld össze vissza magadat és kérj bocsánatot tőle!
Hozott 2 kerékpárt és te kaptad a hosszabbikat hol élsz te örülj neki hogy kaptál vmit. Én tudod mit kaptam bármikor is? Lakhatási válságot meg diák hitelt.
Nem egy szalon autót szeretnék pláne nem a barátomtól,saját pénzemen szeretném megvenni ahogy most a jogsit is sajat magamnak fizetem nem a párom vagy a szüleim...
Nekem csak ezzel a résszel volt gondom hogy te megveszed az automat én veszek magamnak egy jobbat,mennyivel máskepp hangzott volna hogy "ha neked megfelel megveheted az autómat én nézek égy másikat magamnak"
"miert nem ugyan olyat hoz?"
Ha nem felel meg neked, amit hoz, járj utána és szerezz olyat, ami neked megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!