Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mindig magának akarja a jobbat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig magának akarja a jobbat?

Figyelt kérdés

Épp most csinálom a jogsit(én vagyok a nő) és ennek kapcsán beszélgettünk a párommal és azt mondta odaadná az autóját és ő venne magának egy jobbat ez kicsit rosszul esett...nem azzal van a baj,hogy valamit nem becsülnék de ezzel a felvezetéssel hogy vesz magának jobbat elvette a kedvemet ettől

Régebben is hozott 2 biciklit külföldről és úgymond ő kiválasztotta magának a "jobbat" hogy az neki jó lesz

Ez nem önzőség szerintetek?

2024. jan. 21. 13:49
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Magát jobban szereti.

Én az idős tapasztalt férfi főnökömnek meséltem egyszer hogy az egyik szomszed mindig átkopog hozzám mondvacsinalt indokokkal.es nem tudom hogy csak öreg joszivű vagy akar e vmit hatso szándekkal?

Kerdezte pl milyen indokkal kopog.

Mondtam neki hogy mert pl almát hozott csak ugy nekem.

Erre a tapasztalt főnököm azt mondta nezzem meg az almákat. Ha vmi kimaradt selejtezett megmaradt dolognak nez ki akkor csak ugy átvitte mert neki már nem kell, de ha válogatott szépek figyelem latszik benne akkor akar vmit.

A ferfiak igy gondolkodnak. Aki nem fontos annyira nem számít pl csak egy szomszéd, annak mehet a kevésbé jó is, jóvanaz alapon működik de még hálát is bezsebelnek érte, ha vki viszont fontos számít annak meg másképp nyújtanak.

Kocsikra térve:

A baratomnak passatja van. Mondtam neki hogy nekem is kéne kocsi. Elkezdett nézni használt kocsikat de amiknek még stilusa sincs. Mkndtam neki hogy bakker vni nőcisebb audit nézzél màr. Aztán ezen kiakadt hogy azt akarod törni?🤣

Ezen annyit nevettunk később máskor is meg poenkodtunk hogy mennyire akarok fekete füstöt majd meg olyat aminek ugy kell bevagni az ajtaját mint az ólaljtót kulonben nem indul be, meg rengeteget kb könnyesre isntudtuk fokozni. Meg vannak ezek a veteran autokiállitások hogy oda is milyen nagy lenne:)

amugy nekem tényleg még gyakorolnom se ártana mikor alig vezettem még, de elkezdett kisebb audikat is nézni:)

2024. jan. 21. 14:10
 12/28 anonim ***** válasza:
75%

Hát már bocs, de felajanlja a kocsiját, hogy vedd meg - gondolom, hogy olcsóbban, mintha idegennek adna

O meg vesz egy újat, jobbat magának. Hol van itt a hiba? Ha nem tetszik, te is vehetsz magadnak egy jobb kocsit. Én megkoszonnem a lehetőséget a helyedben.

2024. jan. 21. 14:16
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Ja akkor csak gyorsan akar vevőt találni. Ez nem parkapcsolati adasvetel itt hanem sima üzlet.

Nekem a munkatarsam is szokta mondani hogy eladja nekem, ha gondolom.

Ez csak vevőkeresés.

2024. jan. 21. 14:17
 14/28 anonim ***** válasza:
51%

Kérdező, hányan tanácsolták már neked, hogy szakíts a barátoddal ?

Itt csak ez megy.

A kérdésedre meg annyit, hogy valószínűleg jóval olcsóbban akarja neked eladni mit másnak.

Utánna meg veszbegy másikat ami nyilván jobb mint a mostani.

Én meg olyan emberrel nem találkoztam aki szándekosan rosszabb autót akart venni mint amilyen van/volt neki.

Túlgondolod az egészet.

2024. jan. 21. 14:21
 15/28 anonim ***** válasza:

Odaadná neked vagy eladná neked?

Ez tényleg üzlet lehet, nem szív-kérdés. Tisztázzátok.

2024. jan. 21. 14:29
 16/28 anonim ***** válasza:
67%
Ha magának akarja a jobbat akkor te is akarj jobb társat.
2024. jan. 21. 14:30
 17/28 anonim ***** válasza:
0%
#16 mondjuk téged ?
2024. jan. 21. 14:31
 18/28 anonim ***** válasza:
69%

Hát, azért egy autó más, mintha mondjuk hazaviszel két sütit és a szebbet adod a párodnak.

Főleg hogy jogsiszerzés után leszel... Nézd, nekem majd ha lesz jogsim, az első autó amit veszek, az nem lesz jó meg szép. Aztán ha jól megy, akkor veszek drága és szép autót.

2024. jan. 21. 14:40
 19/28 anonim ***** válasza:

"A ferfiak igy gondolkodnak. Aki nem fontos annyira nem számít pl csak egy szomszéd, annak mehet a kevésbé jó is, jóvanaz alapon működik de még hálát is bezsebelnek érte, ha vki viszont fontos számít annak meg másképp nyújtanak."

Ezt ugye 1 faszi mondta. Nem lesz szentírás. Apukám egy mérhetetlenül jószívű ember, nem tesz különbséget "dugható" és "nem dugható" emberek közt.

2024. jan. 21. 15:06
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, tehát azt várod el, hogy vegyen neked egy autót? Miért is?
2024. jan. 21. 15:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!