Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig magának akarja a jobbat?
Figyelt kérdés
Épp most csinálom a jogsit(én vagyok a nő) és ennek kapcsán beszélgettünk a párommal és azt mondta odaadná az autóját és ő venne magának egy jobbat ez kicsit rosszul esett...nem azzal van a baj,hogy valamit nem becsülnék de ezzel a felvezetéssel hogy vesz magának jobbat elvette a kedvemet ettől
Régebben is hozott 2 biciklit külföldről és úgymond ő kiválasztotta magának a "jobbat" hogy az neki jó lesz
Ez nem önzőség szerintetek?
2024. jan. 21. 13:49
1/28 anonim válasza:
De, az.Viszont neked is így kell hozzáállni.Szeresd magad, mindig te legyél az első, akard magadnak a jobbat, neki meg a szarabbat.
2/28 anonim válasza:
Hát az igazi az lenne, ha neked venne egy jobbat, ő meg járna a másikkal, az igazi férfinek kötelessége is ez.
3/28 anonim válasza:
Tanuló vezetőként hát ne is a jobb kocsit akard összetörni 😂
5/28 A kérdező kommentje:
Nem akarom neki a rosszabbat viszont ha én hozok neki valamit mindig megnézem melyik a szebb és azt adom át...szerintem forditva is ez lenne a természetes,ettől még én elutasíthatom de az hogy kijelentse,hogy x dolog jobb az jó lesz neki...legalább ne mondaná...
2024. jan. 21. 13:54
6/28 anonim válasza:
Házasok vagytok ? Mert ha nem és ezbeg párkapcsolat akkor nekem ez úgy néz ki, hogy kapsz ingyen egy autót a barátodtól.
Az, hogy ő vesz magának egy jobbat igazából irreleváns.
7/28 A kérdező kommentje:
Az odaadja annyit takar,hogy eladja nekem...már mondta régebben is
Nem vagyunk házasok
2024. jan. 21. 13:58
8/28 anonim válasza:
De te szereted őt, ő téged meg nem.
9/28 anonim válasza:
Akkor meg ne vedd meg ha nem kell.
10/28 A kérdező kommentje:
Nem veszem meg nem erre irányult a kérdésem
2024. jan. 21. 14:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!