Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogyha a párom 2 perc után elmegy és ez nekem vissza taszító?
hogyha a párom 2 perc után elmegy és ez nekem vissza taszító?
Nemrégóta vagyunk együtt és tényleg szeretem őt…mindene, a személyisége és a velem való bánásmódja is eszméletlenül jó…sőt az ott lenti méretével sincsen bajom…csak az amit említettem..mivel én így nem tudok érvényesülni.
Hát ha nem érdekli akk minek vagy vele? Kuka az ilyen nem férfi.
N 31
Az ilyen kapcsolatot hívják ÖNÁMITÁSNAK, hogy nálunk minden rendben van, nálunk minden klappol, és ilyen meg olyan cuki velem, ezt csak a rózsaszin szemüveg dimenzionálása, és vannak akiket a felesége leszarja a férjet, vagy pont forditva, de hát gyönyörű gyerekek vannak és amúgy tökéletes minden más csak hát a szex borzalmas a másikkal, és hát nincs meg az a tűz, de igy pislákolva még elmegy szódával, de hát a közös hitel és egyéb szorit… Ez amolyan gazdasági közösség és nem párkapcsolat. A párkapcsolat ott kezdődik, hogy figyelünk a másik igényeire, és a többi…
mindenféle undor és nem elfogadás nem párkapcsolat!!! nagy betükkel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!