Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak hogyha a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogyha a párom 2 perc után elmegy és ez nekem vissza taszító?

Figyelt kérdés

hogyha a párom 2 perc után elmegy és ez nekem vissza taszító?

Nemrégóta vagyunk együtt és tényleg szeretem őt…mindene, a személyisége és a velem való bánásmódja is eszméletlenül jó…sőt az ott lenti méretével sincsen bajom…csak az amit említettem..mivel én így nem tudok érvényesülni.

2024. jan. 20. 23:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
2%
10. Persze hogy nem. Mi ferfiak kielegules utan mar ugy vagyunk a puncival mint a jol lakott csecsemo nem tudunk ranezni sem.
2024. jan. 21. 10:17
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha nem érdekli akk minek vagy vele? Kuka az ilyen nem férfi.

N 31

2024. jan. 21. 13:25
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem "eszméletlenül jó" a bánásmódja veled, ha nem érdekli, hogy te is kielégülj. Éppen hogy rettent önzõ. Az ilyet rögtön kivágnám.
2024. jan. 21. 13:43
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
11, egy férfi vagy, úgy nyilatkozz, és menj pszichológushoz.
2024. jan. 21. 14:00
 15/18 anonim ***** válasza:
51%
A korai magomles egy problema, nem tehet rola
2024. jan. 21. 14:48
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
A korai magömlést még lehet kezelni.Nem a világ vége dolog.Az már inkább,hogy nem tudjátok megbeszélni,főleg ilyen dolgot.Pedig egy tartós kapcsolat alapja a kommunikáció
2024. jan. 21. 15:40
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Már eleve, ha bármi visszataszítót találsz a párodban, akkor nem szereted. Ha a párodat nem érdekli, hogy te is örömöt találj a szexben, akkor nem szeret. Ergo, mi a fenének vagytok együtt?
2024. jan. 21. 16:02
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen kapcsolatot hívják ÖNÁMITÁSNAK, hogy nálunk minden rendben van, nálunk minden klappol, és ilyen meg olyan cuki velem, ezt csak a rózsaszin szemüveg dimenzionálása, és vannak akiket a felesége leszarja a férjet, vagy pont forditva, de hát gyönyörű gyerekek vannak és amúgy tökéletes minden más csak hát a szex borzalmas a másikkal, és hát nincs meg az a tűz, de igy pislákolva még elmegy szódával, de hát a közös hitel és egyéb szorit… Ez amolyan gazdasági közösség és nem párkapcsolat. A párkapcsolat ott kezdődik, hogy figyelünk a másik igényeire, és a többi…

mindenféle undor és nem elfogadás nem párkapcsolat!!! nagy betükkel

2024. jan. 21. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!