Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokat hazudik nekem a férjem, mit tegyek?
Figyelt kérdés
sok hazugságon rajta kaptam már. Az egyik a szerencsejáték. Sokszor megfogadta már, hogy nem csinálja, de folyamatosan rajta kapom. Tegnap is megkérdeztem, hogy játszott-e. Letagadta, meg fel is háborodott a feltételezésen. Erre ma kiderült, hogy mégis játszott, de még neki állt feljebb. Szerintem függő, de nem ismeri be, nem fogadja el a segítséget. Régebben fent volt egy társkeresőn kamuprofillal, azt mondta nem történt semmi, de ezek után megkerdojelezem, mert ha ebben hazudik, kamuzhatott abban is. Nem tudom mit tegyek. Szeretem, de a sok hazugság miatt nincs bizalom… bizalom nélkül, pedig….2024. jan. 20. 20:41
2/8 anonim válasza:
Költözz el tőle, ha meg tiéd a lakás, dobd ki. Jobb nem lesz az idővel.
3/8 anonim válasza:
Aki egyszer hazudik, az mindig hazudni fog.
Társkeresőn kamu profil, hát ez gyönyörű...
4/8 anonim válasza:
Kuka!
A hazugság semmilyen formája nem tolerálható!
6/8 anonim válasza:
Nem érdekel, hogy lepontoztál.
Nagyon naiv vagy, gondolom régen nem volt ilyen. Jobb itt sírni, azért kellett második gyerek is.
7/8 anonim válasza:
És minek hisztizel itt? Vígasztaljuk meg a szegény, szerencsétlen kis lelked? Fogd meg magad és dobd ki a francba. Ha meg vele akarsz maradni, nyeljél. De csendben.
8/8 anonim válasza:
O hazudik, te meg nem teszel semmit. Mit gondolsz, miert ilyet keresett maga melle? Meet tudja, hogy szabadon megcsinalhat barmit. Neki adok igazat, ti tenyleg osszeilletek, semmi sem valaszt el tole.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!