Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem miért hazudik ebben?
Azt sem tudom hol kezdjem, van itthon egy kis tartónk amiben volt 340 ezer forint megtakarításunk.
Na ma párom indult el dolgozni, és ahogy tartottam a kislányom a kezembe hogy elbúcsúzzunk lekapta a fejéről a sapkát amiből kiesett egy 20 ezres, hebegett habogott magyarázkodott hogy ez az ő pénze stb, nekem akar a szülinapomra ajándékot ( fél év múlva lesz) blabla. Hát mondom jó. Én utána azért bele néztem oda ahol tartjuk mert gyanús volt és kevesebb volt benne pont ennyi pénzzel. Nagyon csalódott vagyok, ha szüksége van pénzre mert kiadása van akkor mindig megbeszéljük és a szülinap egy duma, soha nem szokott kimondottan gyűjtögetni a szülinapomra és nem tudom mi lehet az a kiadás amit én ne tudhatnék, persze sejtésem az van...
5# ez a leggyanusabb... Miért ott, ha a zsebébe lett volna nem most bukott volna le.
4# ha közös a pénz miért szólt volna??
Mert írtam az a megtakarításunk ahhoz nem nyúlunk mert az a pénz azért van félretéve hogy a célunkat megvalósítsuk. Van külön pénzünk vásárlásra egyéb költségekre.
A sejtésem... mivel titok nem tudhatok róla gondolom. Valami nőre pontosabban fizetős nőkre gondolok. Sajnos volt már rá példa és ez nekem eszembe jutott.
Nézd, jó, ha mindenki rendelkezik egy bizonyos kerettel, amit akkor és arra költ el, amire ő akar, mindenféle elszámolás nélkül.
Egy kapcsolat akkor tartós, ha teret adunk a másik félnek, igy nem szorul rá a hazudozásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!