Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vonzódok már úgy a páromhoz?
Sziasztok. Adott egy 2 éves kapcsolat, 4 hónapja költöztünk össze.
Már felmerülő probléma, a költözés óta hogy igénytelen magára. Először is sosem vágta a körmét és nekem kellett már azért, mert letépte és mindenhol az volt. ami baromi undorító volt.. oké, vettem neki egy k.vágó szettet hogy csinálja magának, csinálta is ,a csapon találtam meg stb. Az arcát sosem borotválja, fodrászhoz már rég nem ment, pedig van aki csinálja neki.. illetve ezek mellett még 1000 apró kis dolog van, ami nagyon taszító és szépen elmondtam neki, hogy mi zavar de semmi nem változott pedig nem a személyiségével van a bajom hanem azzal hogy trehány . Folyamatosan tiszta kosz a csap is, ha kipiszkálja a fogát ott maradt mindig a fogpiszkáló tele cuccal. Takarítok minden nap de teljesen leszarja. Nem bejárónő vagyok, és egyre jobban eltaszít ezekkel. Az intim kapcsolatunk sem jó, mert soha de soha nincs meg hozzá a hangulatom, vagy ha nagy nehezen odajutunk akkor is elmegy a kedvem 2 perc alatt. Ha elmondom olyan szépen ahogy még sosem hogy mi a probléma forrása, megsértődik mint egy kisfiú és nekiáll hisztizni, és visszakérdezgetni hogy velem mi a helyzet. Sosem válaszol. Értelmes beszélgetésünk sosincs mert mindig betámad valamivel.. az érzéseinket sem beszéljük meg mert lehetetlen. De ő azért gyereket akar tőlem még leélni velem az életét..
Pedig kompromisszum kell, ha akarjátok ezt a kapcsolatot.
De az a baj, hogy most írhatnék olyanokat, hogy mondd neki, hogy te takaritasz, egy picit lehetne tekintettel rád, meg hogy figyeljen oda ezekre a dolgokra, de ha te már elmondtad neki, és tudja mi zavar téged, mégsem változtat és konkrétan szarik rá, akkor felejtős...
Esetleg annyit megprobalhatsz hogy, egy ideig nem takarítasz, tudod "visszanyal a fagyi" de az a tapasztalat, hogy ez sem hagyja meg őket...
És ez min változtat?
Tudod, mit nem értek még?
2 év alatt hogy nem tűnt fel, hogy egy igénytelen szar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!